Reality-ster Kim Kardashian en muzikant Kanye West weten het geslacht van hun eerste kindje: het wordt een meisje!

Het geslacht van het eerste kindje van het koppel werd bekendgemaakt in een aflevering van 'Keeping Up With The Kardashians'. Deze show volgt het leven van de familie Kardashian op de voet. De cameraploeg dook mee in de dokterspraktijk tijdens een bezoek van Kim Kardashian aan haar gynaecoloog voor een echografie en zo kreeg de wereld te horen en zien dat Kim en Kanye een meisje verwachten. Kim kon het nieuws nauwelijks geloven, maar is in de wolken. Ook haar moeder Kris Jenner en zussen Kourtney en Khloe, die allemaal samen rond Kim zaten in de dokterskamer, waren door het dolle heen.

Kim vertelde aan de aanwezige cameraploeg dat haar vriend, die niet aanwezig was bij de afspraak, altijd al aan dochter heeft gewild en dat hij erg blij zal zijn. Daarnaast gaf Kim ook aan dat ze verwacht dat hun dochtertje wel muzikale genen zal hebben.

De dochter van Kim en Kanye wordt binnen enkele weken verwacht, een exacte bevallingsdatum heeft het koppel niet bekendgemaakt. Pittig detail: Kim Kardashian gaat de placenta na de geboorte opeten, tot grote verbazing van haar familie. (LVR)

Reality-ster Kim Kardashian en muzikant Kanye West weten het geslacht van hun eerste kindje: het wordt een meisje! Het geslacht van het eerste kindje van het koppel werd bekendgemaakt in een aflevering van 'Keeping Up With The Kardashians'. Deze show volgt het leven van de familie Kardashian op de voet. De cameraploeg dook mee in de dokterspraktijk tijdens een bezoek van Kim Kardashian aan haar gynaecoloog voor een echografie en zo kreeg de wereld te horen en zien dat Kim en Kanye een meisje verwachten. Kim kon het nieuws nauwelijks geloven, maar is in de wolken. Ook haar moeder Kris Jenner en zussen Kourtney en Khloe, die allemaal samen rond Kim zaten in de dokterskamer, waren door het dolle heen. Kim vertelde aan de aanwezige cameraploeg dat haar vriend, die niet aanwezig was bij de afspraak, altijd al aan dochter heeft gewild en dat hij erg blij zal zijn. Daarnaast gaf Kim ook aan dat ze verwacht dat hun dochtertje wel muzikale genen zal hebben. De dochter van Kim en Kanye wordt binnen enkele weken verwacht, een exacte bevallingsdatum heeft het koppel niet bekendgemaakt. Pittig detail: Kim Kardashian gaat de placenta na de geboorte opeten, tot grote verbazing van haar familie. (LVR)