De 32-jarige realityster Kim Kardashian is tot alles in staat om haar jeugdigheid te behouden. Zo onderging ze in Miami een 'vampierenfacelift'. Hierbij wordt het bloed van de patiënt opnieuw in het gezicht geïnjecteerd. Hoewel het een zeer pijnlijke behandeling lijkt, gelooft Kim duidelijk in het motto: 'Wie mooi wil zijn moet lijden.'

Op Instagram postte de zwangere Kim een foto van zichzelf net na de behandeling waarbij haar volledige gezicht bedekt is met bloed. De zogezegde gruwelactie werd dan ook nog eens live uitgezonden in de meest recente aflevering van de realityshow 'Kourtney and Kim take Miami'.

Bloedplaatjes onttrokken

De dokter van dienst tapte eerst wat bloed af dat meteen werd onttrokken van bloedplaatjes in een speciale machine. Hierna startte het pijnlijke deel van de behandeling. Zo injecteerde hij Kims nieuwe bloed in haar gezicht door middel van negen kleine naaldjes, vergelijkbaar met acupunctuurnaalden.

Tevreden en opgelucht

Al schreeuwde ze het uit van de pijn, Kim lijkt maar wat tevreden met haar facelift. 'Ik ben er dol op om nieuwe dingen te proberen waardoor je er jong uitziet en je je jong voelt', vertelde ze opgelucht. 'The Vampire Facelift' is een handelsmerk van dokter Charles Runels. De nu al zeer populaire behandeling in Hollywood is niet goedkoop. Zo betaal je voor één keer als snel 4000 euro. Het is maar de vraag of het echt werkt. (JJ)

De 32-jarige realityster Kim Kardashian is tot alles in staat om haar jeugdigheid te behouden. Zo onderging ze in Miami een 'vampierenfacelift'. Hierbij wordt het bloed van de patiënt opnieuw in het gezicht geïnjecteerd. Hoewel het een zeer pijnlijke behandeling lijkt, gelooft Kim duidelijk in het motto: 'Wie mooi wil zijn moet lijden.' Op Instagram postte de zwangere Kim een foto van zichzelf net na de behandeling waarbij haar volledige gezicht bedekt is met bloed. De zogezegde gruwelactie werd dan ook nog eens live uitgezonden in de meest recente aflevering van de realityshow 'Kourtney and Kim take Miami'.Bloedplaatjes onttrokken De dokter van dienst tapte eerst wat bloed af dat meteen werd onttrokken van bloedplaatjes in een speciale machine. Hierna startte het pijnlijke deel van de behandeling. Zo injecteerde hij Kims nieuwe bloed in haar gezicht door middel van negen kleine naaldjes, vergelijkbaar met acupunctuurnaalden. Tevreden en opgelucht Al schreeuwde ze het uit van de pijn, Kim lijkt maar wat tevreden met haar facelift. 'Ik ben er dol op om nieuwe dingen te proberen waardoor je er jong uitziet en je je jong voelt', vertelde ze opgelucht. 'The Vampire Facelift' is een handelsmerk van dokter Charles Runels. De nu al zeer populaire behandeling in Hollywood is niet goedkoop. Zo betaal je voor één keer als snel 4000 euro. Het is maar de vraag of het echt werkt. (JJ)