Sinds Kim Kardashian van de bekendheid heeft geproefd in haar eigen realityshow lijkt ze niet meer te stoppen. Op Instagram maakte ze met een trailer bekend dat ze een eigen game lanceert.

Vanaf volgende week kan iedereen een gooi doen naar het sterrendom, want dan komt het digitale spelletje op de markt. Met de slogan 'Join Kim Kardashian on your own celebrity adventure' wil de ster iedereen laten proeven van de bekendheid.

In de applicatie zal je jezelf (je digitale alter ego weliswaar) kunnen stylen en daarbij commentaar van Kim Kardashian krijgen. Ze geeft je ook tips hoe je moet poseren tijdens fotoshoots. 'Can you make the A-list?' klinkt het in de trailer. We zijn benieuwd of het spelletje binnenkort in de top-10 van verkochte games staat. (AB)

Sinds Kim Kardashian van de bekendheid heeft geproefd in haar eigen realityshow lijkt ze niet meer te stoppen. Op Instagram maakte ze met een trailer bekend dat ze een eigen game lanceert.Vanaf volgende week kan iedereen een gooi doen naar het sterrendom, want dan komt het digitale spelletje op de markt. Met de slogan 'Join Kim Kardashian on your own celebrity adventure' wil de ster iedereen laten proeven van de bekendheid.In de applicatie zal je jezelf (je digitale alter ego weliswaar) kunnen stylen en daarbij commentaar van Kim Kardashian krijgen. Ze geeft je ook tips hoe je moet poseren tijdens fotoshoots. 'Can you make the A-list?' klinkt het in de trailer. We zijn benieuwd of het spelletje binnenkort in de top-10 van verkochte games staat. (AB)