Realityster Kim Kardashian en rapper Kanye West verwachten hun eerste kindje. Dat meldt hln.be.

Kanye maakte het nieuws bekend tijdens een concert in Atlantic City aan een honderdtal fans en ondertussen werd het nieuws ook bevestigd door de hele Kardashian familie via twitter.

Kris Jenner - de moeder van Kim - liet al weten dat ze heel blij is met het nieuws en ook zussen Khloe en Kourtney zijn heel enthousiast. "Geheimen bewaren is heel moeilijk met zo'n grote familie, zeker als we zo ongelooflijk enthousiast zijn. Liefde is alles"', aldus Khloe op twitter. Kourtney wou het naar eigen zeggen 'van de daken schreeuwen'. "We mogen een nieuw engeltje in onze familie verwelkomen", aldus Kourtney.

Kim is nu ongeveer twaalf weken zwanger. (RDM)Realityster Kim Kardashian en rapper Kanye West verwachten hun eerste kindje. Dat meldt hln.be. Kanye maakte het nieuws bekend tijdens een concert in Atlantic City aan een honderdtal fans en ondertussen werd het nieuws ook bevestigd door de hele Kardashian familie via twitter. Kris Jenner - de moeder van Kim - liet al weten dat ze heel blij is met het nieuws en ook zussen Khloe en Kourtney zijn heel enthousiast. "Geheimen bewaren is heel moeilijk met zo'n grote familie, zeker als we zo ongelooflijk enthousiast zijn. Liefde is alles"', aldus Khloe op twitter. Kourtney wou het naar eigen zeggen 'van de daken schreeuwen'. "We mogen een nieuw engeltje in onze familie verwelkomen", aldus Kourtney. Kim is nu ongeveer twaalf weken zwanger. (RDM)