Als het gaat over haar figuur weet Kim Kardashian altijd te choqueren. Zo droeg ze een erg uitgesneden jurk waardoor je kon zien dat ze geen...ondergoed droeg. Oeps!

De Amerikaanse reality-ster Kim Kardashian heeft haar kledingkeuzes, sinds ze moeder is geworden, niet echt veranderd. In tegendeel, de ster kleedt zich uitdagender dan ooit. Zo postte ze dit keer een foto van zichzelf op Instagram in een jurk die erg uitgesneden was aan de onderkant. Zo zien we op de foto, genomen in een badkamer, Kim en Kanye voor de spiegel. Kim vergezelde haar vriend naar zijn concert, momenteel is hij op tournee met zijn Yeezus-concerten, in Miami.

Of ze het nu zo bedoelde of niet, maar op de foto is duidelijk te zien dat Kim een heel uitdagende jurk droeg en wie goed kijkt kan zien dat ze geen ondergoed draagt. Ze duwde haar rondingen in het strakke jurkje.

Dat ze gek is op selfies, bewijst ze nog maar eens met deze foto. Baby Nori was alvast nergens te bespeuren. (LVR)

Als het gaat over haar figuur weet Kim Kardashian altijd te choqueren. Zo droeg ze een erg uitgesneden jurk waardoor je kon zien dat ze geen...ondergoed droeg. Oeps! De Amerikaanse reality-ster Kim Kardashian heeft haar kledingkeuzes, sinds ze moeder is geworden, niet echt veranderd. In tegendeel, de ster kleedt zich uitdagender dan ooit. Zo postte ze dit keer een foto van zichzelf op Instagram in een jurk die erg uitgesneden was aan de onderkant. Zo zien we op de foto, genomen in een badkamer, Kim en Kanye voor de spiegel. Kim vergezelde haar vriend naar zijn concert, momenteel is hij op tournee met zijn Yeezus-concerten, in Miami. Of ze het nu zo bedoelde of niet, maar op de foto is duidelijk te zien dat Kim een heel uitdagende jurk droeg en wie goed kijkt kan zien dat ze geen ondergoed draagt. Ze duwde haar rondingen in het strakke jurkje. Dat ze gek is op selfies, bewijst ze nog maar eens met deze foto. Baby Nori was alvast nergens te bespeuren. (LVR)