Kanye West betaalde maar liefst 30.000 dollar voor een portret van zijn verloofde Kim Kardashian, dat gemaakt werd door de nicht van Andy Warhol.

De Kardashian-familie zit er niet om verlegen om grote namen te vragen voor de kunst. Zo lieten ze hun kerstkaart maken door de wereldberoemde 'kitch'-fotograaf David Lachapelle en betaalde hem hier een royale 250.000 dollar voor. Maar ook Kanye West heeft duidelijk een hart voor (dure) kunst. Zo liet hij zijn verloofde Kim Kardashian portretteren door de nicht, Monica Warhol, van de bekende pop-art kunstenaar Andy Warhol. Het resultaat is nog redelijk sober te noemen.

Zo zien we Kim Kardashian baden in een zee van lichte kleuren, maar al bij al moeten we toch toegeven dat het portret best geslaagd is. 'In Touch Weekly' vroeg de kunstenares hoe het voor haar was om een schilderij van de Amerikaanse ster te maken. "Ik neem de draad op waar Andy Warhol gestopt is, en Kim Kardashian past perfect binnen het plaatje van Andy's kunst. Andy zou haar in zijn tijd ook zeker geschilderd hebben." Kanye kan alvast een mooi geschenkje onder de kerstboom leggen voor zijn verloofde.

Trouwen in Versailles

Ook is er meer nieuws over de trouwplannen van het koppel. Zo is er nieuws 'heet van de naald', namelijk dat Kim en Kanye plannen om in Versailles in Parijs te trouwen. Ze kijken hierbij niet naar een dollar/euro meer of minder, dus we verwachten intussen wel een héél exuberant feestje. Of het nu zal doorgaan of niet in Versailles is nog niet duidelijk. (LVR)

Kanye West betaalde maar liefst 30.000 dollar voor een portret van zijn verloofde Kim Kardashian, dat gemaakt werd door de nicht van Andy Warhol. De Kardashian-familie zit er niet om verlegen om grote namen te vragen voor de kunst. Zo lieten ze hun kerstkaart maken door de wereldberoemde 'kitch'-fotograaf David Lachapelle en betaalde hem hier een royale 250.000 dollar voor. Maar ook Kanye West heeft duidelijk een hart voor (dure) kunst. Zo liet hij zijn verloofde Kim Kardashian portretteren door de nicht, Monica Warhol, van de bekende pop-art kunstenaar Andy Warhol. Het resultaat is nog redelijk sober te noemen. Zo zien we Kim Kardashian baden in een zee van lichte kleuren, maar al bij al moeten we toch toegeven dat het portret best geslaagd is. 'In Touch Weekly' vroeg de kunstenares hoe het voor haar was om een schilderij van de Amerikaanse ster te maken. "Ik neem de draad op waar Andy Warhol gestopt is, en Kim Kardashian past perfect binnen het plaatje van Andy's kunst. Andy zou haar in zijn tijd ook zeker geschilderd hebben." Kanye kan alvast een mooi geschenkje onder de kerstboom leggen voor zijn verloofde.Trouwen in Versailles Ook is er meer nieuws over de trouwplannen van het koppel. Zo is er nieuws 'heet van de naald', namelijk dat Kim en Kanye plannen om in Versailles in Parijs te trouwen. Ze kijken hierbij niet naar een dollar/euro meer of minder, dus we verwachten intussen wel een héél exuberant feestje. Of het nu zal doorgaan of niet in Versailles is nog niet duidelijk. (LVR)