Na acht weken van mysterie en stilzwijgen werd het Hollywoodkoppel voor het eerst gespot met hun pasgeboren dochter.

Realityster Kim Kardashian en rapper Kanye West werden acht weken geleden de ouders van North. Toen was er veel te doen rond de naam van het kleine ukje, de naam 'North West' liet heel wat wenkbrauwen fronsen. Sinds de geboorte was het koppel nergens in het openbaar verschenen. Tot woensdag dus.

Kim Kardashian, heel erg casual gekleed voor haar doen, werd geflankeerd door een nanny die de maxi cosi droeg. Kanye West volgde in haar voetstappen. De Amerikaanse zanger droeg als een echte gentleman de tas van Kardashian, een Hermès Birkin-tas. De twee ouders werden bovendien gespot in bij elkaar passende outfits gelijkaardige laarsjes.

Op de eerste foto's van dochterlief zelf is het nog even wachten. Er wordt gezegd dat Kanye West aanbiedingen van allerlei magazines met bedragen tot 3 miljoen dollar afsloeg. Hij zou het liefst Kim en North op de cover van de Amerikaanse Vogue zien schitteren. Of dat lukt, is nog maar de vraag. Want hoofdredactrice Anna Wintour staat erom bekend niet hoog op te lopen met de familie Kardashian. (AB)

Na acht weken van mysterie en stilzwijgen werd het Hollywoodkoppel voor het eerst gespot met hun pasgeboren dochter.Realityster Kim Kardashian en rapper Kanye West werden acht weken geleden de ouders van North. Toen was er veel te doen rond de naam van het kleine ukje, de naam 'North West' liet heel wat wenkbrauwen fronsen. Sinds de geboorte was het koppel nergens in het openbaar verschenen. Tot woensdag dus.Kim Kardashian, heel erg casual gekleed voor haar doen, werd geflankeerd door een nanny die de maxi cosi droeg. Kanye West volgde in haar voetstappen. De Amerikaanse zanger droeg als een echte gentleman de tas van Kardashian, een Hermès Birkin-tas. De twee ouders werden bovendien gespot in bij elkaar passende outfits gelijkaardige laarsjes.Op de eerste foto's van dochterlief zelf is het nog even wachten. Er wordt gezegd dat Kanye West aanbiedingen van allerlei magazines met bedragen tot 3 miljoen dollar afsloeg. Hij zou het liefst Kim en North op de cover van de Amerikaanse Vogue zien schitteren. Of dat lukt, is nog maar de vraag. Want hoofdredactrice Anna Wintour staat erom bekend niet hoog op te lopen met de familie Kardashian. (AB)