Sinds enkele maanden staat de Amerikaanse realityster niet alleen meer bekend om haar gossipverhalen, maar ook als een echte fashionista. Begin deze week verscheen ze in een Belgisch ontwerp van designer Véronique Leroy.

Kim Kardashian staat bekend om haar mooie vormen en ze deinst er niet voor terug om die in transparante outfit te showen. Ook dit keer was de verloofde van Kanye West gehuld in een witte, doorzichtige top met een strakke rok.

Kardashian combineerde haar rok van DKNY met schoenen van Tom Ford en een clutch van Bottega Veneta. Maar de kers op de taart was haar doorschijnende top van de Belgische ontwerpster Véronique Leroy. De ster komt dikwijls in de pers met bedenkelijke outfitkeuzes, maar dit kunnen we alleen maar toejuichen. (AB)

Sinds enkele maanden staat de Amerikaanse realityster niet alleen meer bekend om haar gossipverhalen, maar ook als een echte fashionista. Begin deze week verscheen ze in een Belgisch ontwerp van designer Véronique Leroy.Kim Kardashian staat bekend om haar mooie vormen en ze deinst er niet voor terug om die in transparante outfit te showen. Ook dit keer was de verloofde van Kanye West gehuld in een witte, doorzichtige top met een strakke rok.Kardashian combineerde haar rok van DKNY met schoenen van Tom Ford en een clutch van Bottega Veneta. Maar de kers op de taart was haar doorschijnende top van de Belgische ontwerpster Véronique Leroy. De ster komt dikwijls in de pers met bedenkelijke outfitkeuzes, maar dit kunnen we alleen maar toejuichen. (AB)