Om het einde van hun 'On The Run'-tournee te vieren lieten Beyoncé en Jay Z hun fans meegenieten van enkele intieme familiemomenten. Bekijk hier de videoclip.

Van bij elkaar passende tatoeages, hun huwelijksceremonie, de zwangere buik van Beyoncé, de eerste momenten na de geboorte van Blue Ivy, de eerste stapjes tot andere sleutelmomenten in het leven van het wereldberoemde koppel, de fans kregen een indrukwekkende inkijk in het familiearchief.

Op de tonen van een mash-up tussen Forever Young en Halo werden Beyoncé en Jay Z af en toe zelfs romantisch. Ze deelden steelse blikken en pakten elkaar eens goed vast, voorlopig zitten de geruchten over een scheiding weer mooi in de diepvries. (AB)

Om het einde van hun 'On The Run'-tournee te vieren lieten Beyoncé en Jay Z hun fans meegenieten van enkele intieme familiemomenten. Bekijk hier de videoclip.Van bij elkaar passende tatoeages, hun huwelijksceremonie, de zwangere buik van Beyoncé, de eerste momenten na de geboorte van Blue Ivy, de eerste stapjes tot andere sleutelmomenten in het leven van het wereldberoemde koppel, de fans kregen een indrukwekkende inkijk in het familiearchief.Op de tonen van een mash-up tussen Forever Young en Halo werden Beyoncé en Jay Z af en toe zelfs romantisch. Ze deelden steelse blikken en pakten elkaar eens goed vast, voorlopig zitten de geruchten over een scheiding weer mooi in de diepvries. (AB)