De actrice, die we onder meer kennen uit haar rol in "Django Unchained" én ook van haar perfecte outfits, is in het geheim getrouwd met voetballer Nnamdi Asomugha. Dat meldt Daily Mail.

Het -supergeheime- huwelijk zou al hebben plaatsgevonden in juni in Idaho. De ring aan de hand van Kerry deed vermoeden dat er iets aan de hand was. Zo verscheen ze op een feestje van Dinsey in Beverly Hills met een knaller van een trouwring aan haar ringvinger. Dat het nieuws nog niet bekend was geraakt is op zich geen echte verrassing, de zangeres is namelijk erg gesteld op haar privacy.

Washington en Asomugha (31) waren, voor hun huwelijk, een jaar een koppel en het huwelijk zou dan ook voor veel gasten een verrassing zijn geweest. (LVR)

De actrice, die we onder meer kennen uit haar rol in "Django Unchained" én ook van haar perfecte outfits, is in het geheim getrouwd met voetballer Nnamdi Asomugha. Dat meldt Daily Mail. Het -supergeheime- huwelijk zou al hebben plaatsgevonden in juni in Idaho. De ring aan de hand van Kerry deed vermoeden dat er iets aan de hand was. Zo verscheen ze op een feestje van Dinsey in Beverly Hills met een knaller van een trouwring aan haar ringvinger. Dat het nieuws nog niet bekend was geraakt is op zich geen echte verrassing, de zangeres is namelijk erg gesteld op haar privacy. Washington en Asomugha (31) waren, voor hun huwelijk, een jaar een koppel en het huwelijk zou dan ook voor veel gasten een verrassing zijn geweest. (LVR)