De Amerikaanse celebrity Kelly Osbourne (28) is in de war. Ze is heel wat kilo's kwijt en toch krijgt ze nog behoorlijk wat kritiek op haar uiterlijk. 'Sommige mensen vinden me nog steeds te dik', klaagt Kelly Osbourne in het Britse tijdschrift 'Fabulous'.

Tijdens de opnames van de reality-reeks rond Kelly's vader, Ozzy Osbourne', zagen we een mollige Kelly die niet erg bezig was met haar looks. In 2009 kwam daar verandering in. In dat jaar nam Kelly namelijk deel aan de Amerikaanse versie van het programma 'Dancing With The Stars' en verloor door de training, in combinatie met gezonde voeding, maar liefst 30 kilo. Sindsdien probeert ze haar slanker te figuur te behouden en let ze op haar voeding én sport ze nog steeds erg regelmatig. "Ik ben slanker en gezonder dan ooit. Toch zijn er mensen die me nog steeds dik noemen", vertelt Kelly aan 'Fabulous'.

Maar voor haar lief, Matthew Mosshart, is ze perfect. "Hij is geweldig. Ik denk dat ik nu pas echt voel wat liefde is. We hebben een geweldige tijd samen". Het koppel leerde elkaar kennen tijdens het huwelijks feest van Kate Moss. (LVR)

De Amerikaanse celebrity Kelly Osbourne (28) is in de war. Ze is heel wat kilo's kwijt en toch krijgt ze nog behoorlijk wat kritiek op haar uiterlijk. 'Sommige mensen vinden me nog steeds te dik', klaagt Kelly Osbourne in het Britse tijdschrift 'Fabulous'. Tijdens de opnames van de reality-reeks rond Kelly's vader, Ozzy Osbourne', zagen we een mollige Kelly die niet erg bezig was met haar looks. In 2009 kwam daar verandering in. In dat jaar nam Kelly namelijk deel aan de Amerikaanse versie van het programma 'Dancing With The Stars' en verloor door de training, in combinatie met gezonde voeding, maar liefst 30 kilo. Sindsdien probeert ze haar slanker te figuur te behouden en let ze op haar voeding én sport ze nog steeds erg regelmatig. "Ik ben slanker en gezonder dan ooit. Toch zijn er mensen die me nog steeds dik noemen", vertelt Kelly aan 'Fabulous'. Maar voor haar lief, Matthew Mosshart, is ze perfect. "Hij is geweldig. Ik denk dat ik nu pas echt voel wat liefde is. We hebben een geweldige tijd samen". Het koppel leerde elkaar kennen tijdens het huwelijks feest van Kate Moss. (LVR)