De Amerikaanse zangeres/actrice Kelly Osbourne is op de Cosmopolitan Women of the Year Awards verkozen tot 'Ultimate Style Icon'.

Enkele jaren geleden konden we de fashionblunders van Kelly Osbourne niet bijhouden, maar de laatste tijd valt het op dat Kelly's gevoel voor mode gestegen is en dat de Amerikaanse erg haar best doet om modieus voor de dag te komen.

Haar inspanningen gaan niet onopgemerkt voorbij en gisterenavond op de Cosmopolitan Woman of the Year Awards mocht de 28-jarige Kelly Osbourne het beeldje voor 'Ultimate Style Icon' mee naar huis nemen. De uitreiking vond plaats in het prestigieuze Victoria & Albert Museum in Londen. Kelly reageerde zelf verbaasd, maar was erg gelukkig met de erkenning van haar mode-evolutie.

Kelly zelf schrijft haar stijl toe aan haar verbeterde zelfbeeld. Dit door het verlies van meer dan dertig kilo en het feit dat bepaalde tijdschriften, zoals Cosmo, haar steeds meer op de cover gingen zetten. Dat deed wonderen voor haar zelfwaardering verklaarde ze zelf. (LVR)

De Amerikaanse zangeres/actrice Kelly Osbourne is op de Cosmopolitan Women of the Year Awards verkozen tot 'Ultimate Style Icon'. Enkele jaren geleden konden we de fashionblunders van Kelly Osbourne niet bijhouden, maar de laatste tijd valt het op dat Kelly's gevoel voor mode gestegen is en dat de Amerikaanse erg haar best doet om modieus voor de dag te komen. Haar inspanningen gaan niet onopgemerkt voorbij en gisterenavond op de Cosmopolitan Woman of the Year Awards mocht de 28-jarige Kelly Osbourne het beeldje voor 'Ultimate Style Icon' mee naar huis nemen. De uitreiking vond plaats in het prestigieuze Victoria & Albert Museum in Londen. Kelly reageerde zelf verbaasd, maar was erg gelukkig met de erkenning van haar mode-evolutie. Kelly zelf schrijft haar stijl toe aan haar verbeterde zelfbeeld. Dit door het verlies van meer dan dertig kilo en het feit dat bepaalde tijdschriften, zoals Cosmo, haar steeds meer op de cover gingen zetten. Dat deed wonderen voor haar zelfwaardering verklaarde ze zelf. (LVR)