Voor haar rol in The Imitation Game kreeg Knightley nominaties voor de prijs van beste actrice in bijrol van Screen Actors Guild én the Golden Globes. Het gaat dus hard voor de Britse actrice.

James Righton, de toetsenist van de Klaxons, en Keira Knightley stapten in 2013 in de Provence in het huwelijksbootje. Binnen enkele maanden wordt hun gezinnetje uitgebreid met een baby. De geruchten deden al langer de ronde nadat er foto's waren opgedoken van Knightley met een zogenaamde baby bump, maar het nieuws werd pas nu bevestigd.

We zijn alvast benieuwd of ze Blake Lively naar de kroon zal steken met haar rode loperjurken. Als we mogen afgaan op de gebruikelijke stijl van Keira Knightley, komt dat zeker goed. (LP)

Voor haar rol in The Imitation Game kreeg Knightley nominaties voor de prijs van beste actrice in bijrol van Screen Actors Guild én the Golden Globes. Het gaat dus hard voor de Britse actrice. James Righton, de toetsenist van de Klaxons, en Keira Knightley stapten in 2013 in de Provence in het huwelijksbootje. Binnen enkele maanden wordt hun gezinnetje uitgebreid met een baby. De geruchten deden al langer de ronde nadat er foto's waren opgedoken van Knightley met een zogenaamde baby bump, maar het nieuws werd pas nu bevestigd. We zijn alvast benieuwd of ze Blake Lively naar de kroon zal steken met haar rode loperjurken. Als we mogen afgaan op de gebruikelijke stijl van Keira Knightley, komt dat zeker goed. (LP)