Soms geven toekomstige bruiden zoveel geld uit aan een trouwjurk dat het gek lijkt dat ze die maar één avond zullen dragen. Keira Knightley droeg haar witte jurk nog eens voor een gala-avond ten voordele van het goede doel.

De jurk van Chanel, die Keira droeg voor haar huwelijk in mei van dit jaar, was niet aan zijn proefstuk toe. Op een BAFTA-feestje in 2008 werd de witte look met tule al eens bovengehaald. Blijkbaar was de Britse actrice zo verliefd op de jurk dat ze hem op haar trouwdag verkoos boven een nieuwe sierlijke jurk met sleep.

Knightley was aanwezig op het 'Paul Newman's Serious Fun Children's Network Gala' in Londen. Een goed doel dat ernstig zieke kinderen en hun families ondersteunt. De actrice las een brief voor van een ziek kindje dat had deelgenomen aan één van de kampen van het goede doel. (AB)

Soms geven toekomstige bruiden zoveel geld uit aan een trouwjurk dat het gek lijkt dat ze die maar één avond zullen dragen. Keira Knightley droeg haar witte jurk nog eens voor een gala-avond ten voordele van het goede doel.De jurk van Chanel, die Keira droeg voor haar huwelijk in mei van dit jaar, was niet aan zijn proefstuk toe. Op een BAFTA-feestje in 2008 werd de witte look met tule al eens bovengehaald. Blijkbaar was de Britse actrice zo verliefd op de jurk dat ze hem op haar trouwdag verkoos boven een nieuwe sierlijke jurk met sleep.Knightley was aanwezig op het 'Paul Newman's Serious Fun Children's Network Gala' in Londen. Een goed doel dat ernstig zieke kinderen en hun families ondersteunt. De actrice las een brief voor van een ziek kindje dat had deelgenomen aan één van de kampen van het goede doel. (AB)