De Britse actrice Keira Knightley is getrouwd met James Righton, muzikant bij de band Klaxons, in het zuiden van Frankrijk. Dat meldt Vogue.

Keira droeg tijdens de ceremonie een strapless zachtroze jurk met tulle, gecombineerd met een wit jasje van Chanel en bijpassende pumps. Vorig jaar werd gespeculeerd dat Karl Lagerfeld haar jurk zou ontwerpen, al is dat nooit bevestigd geweest.

De ceremonie was heel bescheiden, er waren slechts 11 gasten aanwezig, en vond plaats in Maza, vlakbij de Franse stad Marseille. De receptie die volgde vond plaats in het vakantiehuis van Keira's moeder. Onder meer Sienna Miller zou aanwezig geweest zijn. Het koppel was al twee jaar samen, nadat ze werden voorgesteld aan mekaar door Alexa Chung. De twee verloofden zich in mei 2012. (RDM)

De Britse actrice Keira Knightley is getrouwd met James Righton, muzikant bij de band Klaxons, in het zuiden van Frankrijk. Dat meldt Vogue. Keira droeg tijdens de ceremonie een strapless zachtroze jurk met tulle, gecombineerd met een wit jasje van Chanel en bijpassende pumps. Vorig jaar werd gespeculeerd dat Karl Lagerfeld haar jurk zou ontwerpen, al is dat nooit bevestigd geweest. De ceremonie was heel bescheiden, er waren slechts 11 gasten aanwezig, en vond plaats in Maza, vlakbij de Franse stad Marseille. De receptie die volgde vond plaats in het vakantiehuis van Keira's moeder. Onder meer Sienna Miller zou aanwezig geweest zijn. Het koppel was al twee jaar samen, nadat ze werden voorgesteld aan mekaar door Alexa Chung. De twee verloofden zich in mei 2012. (RDM)