Volgens verschillende media zou actrice Kristen Stewart, die we vooral kennen van haar rol als 'Bella' uit de Twilight-saga, terug naar school gaan om te studeren. Ze mag zichzelf vanaf nu studente noemen aan een van de meest prestigieuze universiteiten van de Verenigde Staten, namelijk de University of California.

Stewart zou Engelse literatuur gaan studeren, dat schrijft Daily Mirror. Ze vind het namelijk erg belangrijk om een diploma op zak te hebben, om ook naast het acteren iets achter de hand te hebben. Hoewel ze een carrière heeft waar veel jonge actrices jaloers op zijn, denkt Kristen toch ook al aan de toekomst.

Ze is niet de enige (jonge) actrice die naar de universiteit trekt. Zo zijn Lily Cole en Harry Potter-actrice Emma Watson allebei gaan studeren aan de Britse Universiteit van Oxford.

Momenteel werkt de 23-jarige actrice aan de film Camp X-Ray en ze zal ook tijdens haar opleiding blijven acteren in films. (LVR)

Volgens verschillende media zou actrice Kristen Stewart, die we vooral kennen van haar rol als 'Bella' uit de Twilight-saga, terug naar school gaan om te studeren. Ze mag zichzelf vanaf nu studente noemen aan een van de meest prestigieuze universiteiten van de Verenigde Staten, namelijk de University of California. Stewart zou Engelse literatuur gaan studeren, dat schrijft Daily Mirror. Ze vind het namelijk erg belangrijk om een diploma op zak te hebben, om ook naast het acteren iets achter de hand te hebben. Hoewel ze een carrière heeft waar veel jonge actrices jaloers op zijn, denkt Kristen toch ook al aan de toekomst. Ze is niet de enige (jonge) actrice die naar de universiteit trekt. Zo zijn Lily Cole en Harry Potter-actrice Emma Watson allebei gaan studeren aan de Britse Universiteit van Oxford. Momenteel werkt de 23-jarige actrice aan de film Camp X-Ray en ze zal ook tijdens haar opleiding blijven acteren in films. (LVR)