Laarzen, netkousen en een korsetjurk: Katy Perry zou geen gewone koningin zijn.

In de campagne van haar nieuwe parfum 'Killer Queen' gaat Katy Perry de koninklijke tour op. De pop-zangeres zit op een gevallen troon met blinkende kroon naast het gestoelte. In haar handen houdt ze een scepter vast, waarvan de top het parfumflesje is. Haar looks laten weinig aan de verbeelding over. Een echte 'rebel queen' met hoge laarzen, strakke kousen en een korsetjurkje dat maar weinig van haar taille over laat.

De zangeres schreef op Twitter: "I'm thrilled to reveal KILLERQUEEN Own the Throne."

Het nieuwe parfum is het derde dat de zangeres uitbrengt. 'Killerqueen' gaat verder op het succes van de parfums 'Purr' en 'Meow'. Maar het maken van dit derde parfum bleek geen sinecure. Dat vertelde Katy Pery aan WWD. "We hebben zeker 30 of 35 proefgeuren gemaakt, alvorens we tot het juiste resultaat kwamen," aldus Katy Perry aan WWD. De inspiratie voor de naam van het nieuwe parfum haalde Katy bij een van haar muziekhelden uit haar jeugd. "Killer Queen staat in mijn vocabularium sinds ik 15 ben, door het liedje 'Killer Queen' van Queen." (LVR)

Laarzen, netkousen en een korsetjurk: Katy Perry zou geen gewone koningin zijn. In de campagne van haar nieuwe parfum 'Killer Queen' gaat Katy Perry de koninklijke tour op. De pop-zangeres zit op een gevallen troon met blinkende kroon naast het gestoelte. In haar handen houdt ze een scepter vast, waarvan de top het parfumflesje is. Haar looks laten weinig aan de verbeelding over. Een echte 'rebel queen' met hoge laarzen, strakke kousen en een korsetjurkje dat maar weinig van haar taille over laat. De zangeres schreef op Twitter: "I'm thrilled to reveal KILLERQUEEN Own the Throne." Het nieuwe parfum is het derde dat de zangeres uitbrengt. 'Killerqueen' gaat verder op het succes van de parfums 'Purr' en 'Meow'. Maar het maken van dit derde parfum bleek geen sinecure. Dat vertelde Katy Pery aan WWD. "We hebben zeker 30 of 35 proefgeuren gemaakt, alvorens we tot het juiste resultaat kwamen," aldus Katy Perry aan WWD. De inspiratie voor de naam van het nieuwe parfum haalde Katy bij een van haar muziekhelden uit haar jeugd. "Killer Queen staat in mijn vocabularium sinds ik 15 ben, door het liedje 'Killer Queen' van Queen." (LVR)