Katy Perry deelde op Twitter een foto waarop ze poseert met zakjes vitaminen en voedingssupplementen.

Onder de foto schreef Katy Perry: "I'm all about that supplement & vitamin LYFE!". De vitaminen zijn mooi per portie en per 'moment van de dag' gesorteerd. Drie keer per dag neemt de 'gezonde' Katy vitaminen en supplementen in. Dat kunnen we Katy (28) wel nageven; ze volgt de kuur met precisie en dat vraagt best wel discipline.

Gezonde voeding

De zangeres is altijd al heel open geweest over haar gezondheid, dieet en sportregime. Zo verklapte ze recent aan het Amerikaanse People Magazine haar dagelijks menu. Ze vertelt dat wanneer ze onderweg is, ze graag een lichte soep eet, vervolgens een stuk gegrilde kip. Daarna, als avondeten, eet ze meestal quinoa met gegrilde asperges. Vooral wanneer Katy op tournee is, heeft ze extra aandacht voor haar voeding. Ze zegt aan People Magazine dat ze een gebalanceerde maaltijd wil, waardoor ze veel energie heeft om een show van twee uur tot een goed einde te brengen. (LVR)

Katy Perry deelde op Twitter een foto waarop ze poseert met zakjes vitaminen en voedingssupplementen. Onder de foto schreef Katy Perry: "I'm all about that supplement & vitamin LYFE!". De vitaminen zijn mooi per portie en per 'moment van de dag' gesorteerd. Drie keer per dag neemt de 'gezonde' Katy vitaminen en supplementen in. Dat kunnen we Katy (28) wel nageven; ze volgt de kuur met precisie en dat vraagt best wel discipline. Gezonde voeding De zangeres is altijd al heel open geweest over haar gezondheid, dieet en sportregime. Zo verklapte ze recent aan het Amerikaanse People Magazine haar dagelijks menu. Ze vertelt dat wanneer ze onderweg is, ze graag een lichte soep eet, vervolgens een stuk gegrilde kip. Daarna, als avondeten, eet ze meestal quinoa met gegrilde asperges. Vooral wanneer Katy op tournee is, heeft ze extra aandacht voor haar voeding. Ze zegt aan People Magazine dat ze een gebalanceerde maaltijd wil, waardoor ze veel energie heeft om een show van twee uur tot een goed einde te brengen. (LVR)