De Amerikaanse popzangeres is vanaf nu ook ambassadrice voor Unicef. Tijdens de officiële bekendmaking in New York kon de zangeres maar niet stoppen met glimlachen. Ze is duidelijk in de wolken met haar nieuwe job.

De 29-jarige zangeres is in New York gekozen tot nieuwe Unicef Goodwill Ambassadrice in New York en ze was ontzettend blij met deze nieuwe titel. Dat schrijft de Daily Mail.

In deze nieuwe rol mag de zangeres jonge mensen in armoede helpen om te praten over hun problemen en om oplossingen te vinden. Ze zal een rol van betekenis spelen in het leven van verschillende jongeren. De trots was alvast van het gezicht van de zangeres te lezen. Op het evenement zelf in New York maakte de zangeres dan ook de tijd om met haar jonge fans te poseren.

Andere bekende ambassadeurs voor Unicef zijn onder meer David Beckham, Orlando Bloom, Jackie Chan, Susan Sarandon en Roger Moore. Katy Perry is alvast heel erg fier om in dit rijtje van mensen thuis te mogen horen en neemt haar rol als ambassadrice erg serieus. "Ik ben erg blij dat ik mag aansluiten bij Unicef als Goodwill Ambassadrice en ik zal er alles aan doen om kinderen en adolescenten van verschillende achtergrond te helpen naar een betere toekomst." (LVR)

De Amerikaanse popzangeres is vanaf nu ook ambassadrice voor Unicef. Tijdens de officiële bekendmaking in New York kon de zangeres maar niet stoppen met glimlachen. Ze is duidelijk in de wolken met haar nieuwe job. De 29-jarige zangeres is in New York gekozen tot nieuwe Unicef Goodwill Ambassadrice in New York en ze was ontzettend blij met deze nieuwe titel. Dat schrijft de Daily Mail. In deze nieuwe rol mag de zangeres jonge mensen in armoede helpen om te praten over hun problemen en om oplossingen te vinden. Ze zal een rol van betekenis spelen in het leven van verschillende jongeren. De trots was alvast van het gezicht van de zangeres te lezen. Op het evenement zelf in New York maakte de zangeres dan ook de tijd om met haar jonge fans te poseren. Andere bekende ambassadeurs voor Unicef zijn onder meer David Beckham, Orlando Bloom, Jackie Chan, Susan Sarandon en Roger Moore. Katy Perry is alvast heel erg fier om in dit rijtje van mensen thuis te mogen horen en neemt haar rol als ambassadrice erg serieus. "Ik ben erg blij dat ik mag aansluiten bij Unicef als Goodwill Ambassadrice en ik zal er alles aan doen om kinderen en adolescenten van verschillende achtergrond te helpen naar een betere toekomst." (LVR)