De tortelduifjes werden al enkele keren samen 'gespot', maar nu zijn ze officieel met hun relatie naar buiten gekomen en mag de hele wereld weten hoe graag ze elkaar zien.

Het muzikale koppel bezocht samen de musical 'A Christmas Story: The Musical' in New York en daar verschenen ze voor de allereerste keer samen op de rode loper.

De 28-jarige Katy en haar 35-jarige vriend John Mayer werden al sinds juni samen gezien, maar ze hebben nooit toegegeven of bevestigd dat ze een relatie hebben. In het verleden heeft John Mayer al relaties gehad met onder meer Jennifer Aniston, Jessica Simpson en ja, zelfs met Taylor Swift. De muzikant staat er vooral om 'losse flirts' en neemt relaties minder serieus. Maar Katy lijkt de man te hebben veranderd. Zij was eerder getrouwd met Russel Brand, maar dat huwelijk heeft amper enkele maanden stand gehouden. Hopelijk hebben Mayer en Perry nu het geluk met elkaar gevonden. (LVR)

De tortelduifjes werden al enkele keren samen 'gespot', maar nu zijn ze officieel met hun relatie naar buiten gekomen en mag de hele wereld weten hoe graag ze elkaar zien. Het muzikale koppel bezocht samen de musical 'A Christmas Story: The Musical' in New York en daar verschenen ze voor de allereerste keer samen op de rode loper. De 28-jarige Katy en haar 35-jarige vriend John Mayer werden al sinds juni samen gezien, maar ze hebben nooit toegegeven of bevestigd dat ze een relatie hebben. In het verleden heeft John Mayer al relaties gehad met onder meer Jennifer Aniston, Jessica Simpson en ja, zelfs met Taylor Swift. De muzikant staat er vooral om 'losse flirts' en neemt relaties minder serieus. Maar Katy lijkt de man te hebben veranderd. Zij was eerder getrouwd met Russel Brand, maar dat huwelijk heeft amper enkele maanden stand gehouden. Hopelijk hebben Mayer en Perry nu het geluk met elkaar gevonden. (LVR)