Heeft het eerste koppel van 2013 zich al gevormd? Volgens geruchten is het 'dik aan' tussen Katie Holmes en acteur Jake Gyllenhaal en zouden de twee aan het daten zijn. Het nieuws werd wereldkundig gemaakt door de Britse krant 'The Sun'.

Het is de Britse krant 'The Sun' die het nieuws van het nieuwe koppel, Jake Gyllenhaal en Katie Holmes, heeft aangekondigd. Volgens de tabloidkrant zouden de 34-jarige Katie Holmes en de 32-jarige Jake Gyllenhaal, die beiden in New York wonen, al enkele romantische dates achter de rug hebben en zouden ze regelmatig in elkaars gezelschap vertoeven.

Zo zegt Katie dat ze enorm veel gemeen hebben en is Jake al gaan kijken naar het Broadway-stuk van Katie Holmes, aldus een 'goed' ingelichte bron aan The Sun. Bovendien zou Katie ook al gedineerd hebben in het appartement van Jake in West-Village. De nieuwe liefde zou alleszinds de glimlach op het gezicht van Holmes kunnen verklaren, net nu bekend werd gemaakt dat haar Broadway-stuk ' Dead Accounts' vroeger gestopt zal worden. Geen reden tot blijdschap, al lijkt de actrice zich wel happy te voelen en daar kan Jake Gyllenhaal voor iets tussenzitten.

De twee Hollywood-sterren zouden aan elkaar zijn voorgesteld door 'matchmaker van dienst'Joshua Jackson, een acteur-collega van Katie Holmes uit 'Dawson's Creek'.

Katie Holmes kondigde in juni vorig jaar haar scheiding aan van Tom Cruise. Samen hebben ze een dochter Suri. Sinds de scheiding woont Katie Holmes samen met haar dochter in New York. Jake Gyllenhaal is nog niet getrouwd geweest, maar heeft relaties gehad met onder meer Reese Witherspoon, Taylor Swift, Natalie Portman en Kirsten Dunst. (LVR)

Heeft het eerste koppel van 2013 zich al gevormd? Volgens geruchten is het 'dik aan' tussen Katie Holmes en acteur Jake Gyllenhaal en zouden de twee aan het daten zijn. Het nieuws werd wereldkundig gemaakt door de Britse krant 'The Sun'. Het is de Britse krant 'The Sun' die het nieuws van het nieuwe koppel, Jake Gyllenhaal en Katie Holmes, heeft aangekondigd. Volgens de tabloidkrant zouden de 34-jarige Katie Holmes en de 32-jarige Jake Gyllenhaal, die beiden in New York wonen, al enkele romantische dates achter de rug hebben en zouden ze regelmatig in elkaars gezelschap vertoeven. Zo zegt Katie dat ze enorm veel gemeen hebben en is Jake al gaan kijken naar het Broadway-stuk van Katie Holmes, aldus een 'goed' ingelichte bron aan The Sun. Bovendien zou Katie ook al gedineerd hebben in het appartement van Jake in West-Village. De nieuwe liefde zou alleszinds de glimlach op het gezicht van Holmes kunnen verklaren, net nu bekend werd gemaakt dat haar Broadway-stuk ' Dead Accounts' vroeger gestopt zal worden. Geen reden tot blijdschap, al lijkt de actrice zich wel happy te voelen en daar kan Jake Gyllenhaal voor iets tussenzitten. De twee Hollywood-sterren zouden aan elkaar zijn voorgesteld door 'matchmaker van dienst'Joshua Jackson, een acteur-collega van Katie Holmes uit 'Dawson's Creek'. Katie Holmes kondigde in juni vorig jaar haar scheiding aan van Tom Cruise. Samen hebben ze een dochter Suri. Sinds de scheiding woont Katie Holmes samen met haar dochter in New York. Jake Gyllenhaal is nog niet getrouwd geweest, maar heeft relaties gehad met onder meer Reese Witherspoon, Taylor Swift, Natalie Portman en Kirsten Dunst. (LVR)