De foto's van een zwevende Kate Upton doen vermoeden dat er Photoshop in het spel is. Niets is minder waar, want de shoot voor Sports Illustrated vond plaats in samenwerking met de Zero-G afdeling van Cape Canaveral, de Amerikaanse ruimtevaartbasis in Florida.

Voor de vijftigste verjaardag van de badpakkenspecial van het Amerikaanse magazine Sports Illustrated mocht het al eens wat gekker. Het 21-jarige Britse model, een favoriet van het blad, mocht de honneurs waarnemen voor een gewichtloze shoot. Upton staat bekend om haar rondingen, er werd dan ook druk gespeculeerd hoe dat zou aflopen als er bikini's aan te passen zouden komen.

Upton, voor de gelegenheid uitgedost als een moderne versie van 'Barbarella', kreeg samen met de hele crew een reeks aan instructies om de shoot vlot te laten verlopen. In het onderstaande filmpje is te zien hoe Kate als een volleerde astronaute dartelt door de lucht. Het resultaat mag er zijn, maar de shoot op zich leek ook een erg speciale belevenis. (AB)

De foto's van een zwevende Kate Upton doen vermoeden dat er Photoshop in het spel is. Niets is minder waar, want de shoot voor Sports Illustrated vond plaats in samenwerking met de Zero-G afdeling van Cape Canaveral, de Amerikaanse ruimtevaartbasis in Florida.Voor de vijftigste verjaardag van de badpakkenspecial van het Amerikaanse magazine Sports Illustrated mocht het al eens wat gekker. Het 21-jarige Britse model, een favoriet van het blad, mocht de honneurs waarnemen voor een gewichtloze shoot. Upton staat bekend om haar rondingen, er werd dan ook druk gespeculeerd hoe dat zou aflopen als er bikini's aan te passen zouden komen.Upton, voor de gelegenheid uitgedost als een moderne versie van 'Barbarella', kreeg samen met de hele crew een reeks aan instructies om de shoot vlot te laten verlopen. In het onderstaande filmpje is te zien hoe Kate als een volleerde astronaute dartelt door de lucht. Het resultaat mag er zijn, maar de shoot op zich leek ook een erg speciale belevenis. (AB)