Een opmerkelijk project voor het Britse model: voor een Franse sushi-keten heeft ze een unieke box ontworpen. In de 'Kate Moss-box' zitten veertig sushi's, door Moss zelf geselecteerd. De verpakking, een kleurrijke doos, werd door Kate ontworpen. Dat schrijft WWD.

Modellen en voeding: het blijft een fascinerende combinatie. Zo stond Karlie Kloss achter het fornuis haar eigen koekjes te bakken en kreeg Jourdan Dunn haar eigen online kookprogramma. De volgende opmerkelijke 'voedsel-deal' is Kate Moss die gaat samenwerken met een Franse sushiketen Sushi Shop.

Het Britse model ging achter de ontwerptafel zitten en bedacht een unieke box, die haar naam draagt, met daarin veertig sushi's. De verschillende sushi's zitten verpakt in een doos die ook door Kate Moss werd ontworpen.

De speciale 'Kate Moss sushi-box' wordt in mei in de filialen van de sushi-keten verwacht en kost ongeveer 45 euro. (LVR)

Een opmerkelijk project voor het Britse model: voor een Franse sushi-keten heeft ze een unieke box ontworpen. In de 'Kate Moss-box' zitten veertig sushi's, door Moss zelf geselecteerd. De verpakking, een kleurrijke doos, werd door Kate ontworpen. Dat schrijft WWD.Modellen en voeding: het blijft een fascinerende combinatie. Zo stond Karlie Kloss achter het fornuis haar eigen koekjes te bakken en kreeg Jourdan Dunn haar eigen online kookprogramma. De volgende opmerkelijke 'voedsel-deal' is Kate Moss die gaat samenwerken met een Franse sushiketen Sushi Shop.Het Britse model ging achter de ontwerptafel zitten en bedacht een unieke box, die haar naam draagt, met daarin veertig sushi's. De verschillende sushi's zitten verpakt in een doos die ook door Kate Moss werd ontworpen. De speciale 'Kate Moss sushi-box' wordt in mei in de filialen van de sushi-keten verwacht en kost ongeveer 45 euro. (LVR)