Kate Moss wordt in de bloemetjes gezet tijdens de British Fashion Awards. Het topmodel zal de Special Recognition award ontvangen om haar bijdrage aan de mode-industrie te erkennen.

Het Britse topmodel is al vijfentwintig jaar actief in de mode-industrie. Om haar talloze bijdragen aan de sector te eren, zal Kate Moss een award krijgen tijdens de jaarlijkse British Fashion Awards.

Kate Moss werd ontdekt door Sarah Doukas van Storm Models in 1987 en was de voorbije vijfentwintig jaar niet weg te slaan uit het modebeeld. Het 39-jarige model stond intussen 34 keer op de cover van de Britse Vogue en kreeg recent zelfs een rol als redacteur bij het blad.

Moss' eigen casual rock chick stijl heeft de mode ook sterk beïnvloed de voorbije jaren. In 2007 lanceerde het model een eigen lijn bij de Britse keten Topshop en in april 2014 kunnen we ons opnieuw verheugen op een collectie van de hand van Moss.

Op 2 december zal het supermodel de prijs in ontvangst nemen in het prachtige Londense Coliseum. Komiek Jack Whitehall vervangt David Walliams als host tijdens het evenement nadat bekend raakte dat de 'Little Britain'-acteur wegens een zware rugoperatie de taak niet op zich zal kunnen nemen. De andere carrière-award van de avond zal uitgereikt worden aan modejournaliste Suzy Menkes. (LP)

Kate Moss wordt in de bloemetjes gezet tijdens de British Fashion Awards. Het topmodel zal de Special Recognition award ontvangen om haar bijdrage aan de mode-industrie te erkennen. Het Britse topmodel is al vijfentwintig jaar actief in de mode-industrie. Om haar talloze bijdragen aan de sector te eren, zal Kate Moss een award krijgen tijdens de jaarlijkse British Fashion Awards. Kate Moss werd ontdekt door Sarah Doukas van Storm Models in 1987 en was de voorbije vijfentwintig jaar niet weg te slaan uit het modebeeld. Het 39-jarige model stond intussen 34 keer op de cover van de Britse Vogue en kreeg recent zelfs een rol als redacteur bij het blad. Moss' eigen casual rock chick stijl heeft de mode ook sterk beïnvloed de voorbije jaren. In 2007 lanceerde het model een eigen lijn bij de Britse keten Topshop en in april 2014 kunnen we ons opnieuw verheugen op een collectie van de hand van Moss. Op 2 december zal het supermodel de prijs in ontvangst nemen in het prachtige Londense Coliseum. Komiek Jack Whitehall vervangt David Walliams als host tijdens het evenement nadat bekend raakte dat de 'Little Britain'-acteur wegens een zware rugoperatie de taak niet op zich zal kunnen nemen. De andere carrière-award van de avond zal uitgereikt worden aan modejournaliste Suzy Menkes. (LP)