Voor het eerst in 17 jaar poseert het Britse model op de cover van een mannenblad. Dat schrijft de Telegraph.

Kate Moss staat op de cover van het septembernummer van het Britse tijdschrift. De afgelopen twee decennia heeft Kate Moss uitsluitend gewerkt voor tijdschriften die zich richten op vrouwen en heeft mannentijdschriften afgehouden. Maar dit keer kon Esquire het Britse model overtuigen en staat ze op de cover van het tijdschrift.

Het septembernummer van het tijdschrift staat helemaal in teken van Groot-Brittannië. Het was redacteur Alex Bilmes die het model wist te strikken.

Hiervoor kreeg hij hulp van fotograaf Craig McDean en styliste Katy England, allebei bevriend met Kate Moss. Volgens Bilmes is Kate Moss voor zijn generatie 'het symbool van seks, glamour en hedonisme'.

Kate Moss zal de komende tijd vaker te zien zijn in mannenbladen. Zo heeft ze ook geposeerd voor de jubileumeditie van het naaktblad Playboy. Deze speciale editie verschijnt in januari 2014. (LVR)

Voor het eerst in 17 jaar poseert het Britse model op de cover van een mannenblad. Dat schrijft de Telegraph. Kate Moss staat op de cover van het septembernummer van het Britse tijdschrift. De afgelopen twee decennia heeft Kate Moss uitsluitend gewerkt voor tijdschriften die zich richten op vrouwen en heeft mannentijdschriften afgehouden. Maar dit keer kon Esquire het Britse model overtuigen en staat ze op de cover van het tijdschrift. Het septembernummer van het tijdschrift staat helemaal in teken van Groot-Brittannië. Het was redacteur Alex Bilmes die het model wist te strikken. Hiervoor kreeg hij hulp van fotograaf Craig McDean en styliste Katy England, allebei bevriend met Kate Moss. Volgens Bilmes is Kate Moss voor zijn generatie 'het symbool van seks, glamour en hedonisme'. Kate Moss zal de komende tijd vaker te zien zijn in mannenbladen. Zo heeft ze ook geposeerd voor de jubileumeditie van het naaktblad Playboy. Deze speciale editie verschijnt in januari 2014. (LVR)