Het Britse topmodel doet in het openbaar nauwelijks haar mond open. Het is wereldnieuws wanneer ze deze regel, oftewel spreekverbod, doorbreekt. En zeker als Kate voorleest uit het boek 'Fifty Shades of Grey', een niet onbesproken, maar immens populair boek.

Voor het goede doel besloot Kate Moss haar steentje bij te dragen en daarvoor verbrak ze haar radiostilte. Ze las live op de radio, tijdens het programma van Nick Grimshaw op Radio 1, een passage voor uit het boek 'Fifty Shades of Grey' voor de organisatie Comic Relief op Red Nose Day. Haar voorleessessie bracht maar liefst 200.000 Britse pond op dankzij donaties van de luisteraars.

Kate Moss was duidelijk nerveus, maar genoot ook van het moment. Bekijk onderaan het filmpje, maar luister vooral goed naar de stem van Kate want die krijg je niet vaak te horen. (LVR)

Het Britse topmodel doet in het openbaar nauwelijks haar mond open. Het is wereldnieuws wanneer ze deze regel, oftewel spreekverbod, doorbreekt. En zeker als Kate voorleest uit het boek 'Fifty Shades of Grey', een niet onbesproken, maar immens populair boek. Voor het goede doel besloot Kate Moss haar steentje bij te dragen en daarvoor verbrak ze haar radiostilte. Ze las live op de radio, tijdens het programma van Nick Grimshaw op Radio 1, een passage voor uit het boek 'Fifty Shades of Grey' voor de organisatie Comic Relief op Red Nose Day. Haar voorleessessie bracht maar liefst 200.000 Britse pond op dankzij donaties van de luisteraars. Kate Moss was duidelijk nerveus, maar genoot ook van het moment. Bekijk onderaan het filmpje, maar luister vooral goed naar de stem van Kate want die krijg je niet vaak te horen. (LVR)