Topmodel Kate Moss zal te zien zijn in de videoclip van het nummer 'White Light' van George Michael, dat uitgebracht wordt op 12 augustus. Dat meldt de Britse Vogue.

Het nummer betekent ook meteen de grote comeback van 80's popster George Michael. Hij heeft geen nieuw materiaal meer uitgebracht sinds 2004. Eerder deze week liet de zanger al weten "dat zijn nieuwe video vol 'eye candy' zit en dat een topmodel zijn leven zal redden in de clip". Nu weten we dat hij niet gelogen heeft.

Moss zelf is heel enthousiast over de samenwerking, al is het allesbehalve haar eerste verschijning in een videoclip. Zo was ze eerder al te zien in videoclips van Primal Scream en The White Stripes.

"Ik was jammer genoeg niet in de videoclip van het legendarische nummer 'Freedom', waarin collega's Naomi Campbell, Linda Evangelista en Cindy Crawford te zien waren", liet ze in 2011 weten. Ze kan nu haar schade inhalen. (RDM)

Topmodel Kate Moss zal te zien zijn in de videoclip van het nummer 'White Light' van George Michael, dat uitgebracht wordt op 12 augustus. Dat meldt de Britse Vogue. Het nummer betekent ook meteen de grote comeback van 80's popster George Michael. Hij heeft geen nieuw materiaal meer uitgebracht sinds 2004. Eerder deze week liet de zanger al weten "dat zijn nieuwe video vol 'eye candy' zit en dat een topmodel zijn leven zal redden in de clip". Nu weten we dat hij niet gelogen heeft. Moss zelf is heel enthousiast over de samenwerking, al is het allesbehalve haar eerste verschijning in een videoclip. Zo was ze eerder al te zien in videoclips van Primal Scream en The White Stripes. "Ik was jammer genoeg niet in de videoclip van het legendarische nummer 'Freedom', waarin collega's Naomi Campbell, Linda Evangelista en Cindy Crawford te zien waren", liet ze in 2011 weten. Ze kan nu haar schade inhalen. (RDM)