Het Britse model, die een beetje verlegen is op vlak van sociale media, heeft dan toch een Instagram-account. Maar haar gebruikersnaam wil het topmodel niet delen. Dat schrijft de Britse Telegraph.

Vorig jaar maakte Kate Moss (39) al duidelijk dat de sociale media niets voor haar zijn. Zo vertelde ze over Twitter het volgende aan 'The Times' 'Ik kan me niets meer vreselijk voorstellen dan dat mensen heel de tijd weten wat ik aan het doen ben. Het lijkt me gewoon vervelend en waarom zou iemand dat interesseren?"

Nu blijkt dat Kate Moss toch ook een Instagram-account heeft aangemaakt. In een interview met het tijdschrift 'Interview' vertelde ze dat haar 11-jarige dochter Lila Grace ook een Instagram-account heeft maar dat ook zijzelf foto's deelt via haar persoonlijke account op Instagram. "Ik heb een Instagram-account, maar heb maar 25 volgers," aldus Moss aan Interview.

Wil je de mediaschuwe Kate Moss proberen te volgen op Instagram? Dan zal je eerst op zoek moeten gaan naar haar gebruikersnaam? Wij denken bijvoorbeeld aan 'GraceLilaMom01', 'Mossy' of 'MrsHince', al zijn de mogelijkheden natuurlijk eindeloos. Ook een gokje wagen? (LVR)

Het Britse model, die een beetje verlegen is op vlak van sociale media, heeft dan toch een Instagram-account. Maar haar gebruikersnaam wil het topmodel niet delen. Dat schrijft de Britse Telegraph. Vorig jaar maakte Kate Moss (39) al duidelijk dat de sociale media niets voor haar zijn. Zo vertelde ze over Twitter het volgende aan 'The Times' 'Ik kan me niets meer vreselijk voorstellen dan dat mensen heel de tijd weten wat ik aan het doen ben. Het lijkt me gewoon vervelend en waarom zou iemand dat interesseren?" Nu blijkt dat Kate Moss toch ook een Instagram-account heeft aangemaakt. In een interview met het tijdschrift 'Interview' vertelde ze dat haar 11-jarige dochter Lila Grace ook een Instagram-account heeft maar dat ook zijzelf foto's deelt via haar persoonlijke account op Instagram. "Ik heb een Instagram-account, maar heb maar 25 volgers," aldus Moss aan Interview. Wil je de mediaschuwe Kate Moss proberen te volgen op Instagram? Dan zal je eerst op zoek moeten gaan naar haar gebruikersnaam? Wij denken bijvoorbeeld aan 'GraceLilaMom01', 'Mossy' of 'MrsHince', al zijn de mogelijkheden natuurlijk eindeloos. Ook een gokje wagen? (LVR)