Acteurs die gevaarlijke stunts of naaktscenes moeten uitvoeren maken er soms al eens gebruik van een body-double: personen die een beetje op hen lijken maar wiens lichamen vooral beter bestand zijn tegen de opdrachten die ze moeten uitvoeren.

Nu blijkt zelfs supermodel Kate Moss van een bodydouble gebruik te maken. Het supermodel had duidelijk geen zin om zélf de straat tig keer af te wandelen in haar suede Stuart Weitzmanlaarzen en schakelde dus een beginnend model in om deze vervelende klus voor haar te klaren.

Moss heeft binnenkort ook een naaktshoot met PlayBoy in haar agenda staan; benieuwd of ze daar zelf voor uit de kleren zal gaan.

Acteurs die gevaarlijke stunts of naaktscenes moeten uitvoeren maken er soms al eens gebruik van een body-double: personen die een beetje op hen lijken maar wiens lichamen vooral beter bestand zijn tegen de opdrachten die ze moeten uitvoeren. Nu blijkt zelfs supermodel Kate Moss van een bodydouble gebruik te maken. Het supermodel had duidelijk geen zin om zélf de straat tig keer af te wandelen in haar suede Stuart Weitzmanlaarzen en schakelde dus een beginnend model in om deze vervelende klus voor haar te klaren. Moss heeft binnenkort ook een naaktshoot met PlayBoy in haar agenda staan; benieuwd of ze daar zelf voor uit de kleren zal gaan.