Het Britse topmodel werd op de luchthaven in Parijs gespot met een luxebox vol lingeriesetjes van de Nederlandse ontwerpster Marlies Dekkers. De lingeriesetjes komen uit de Cool Scandinavia Collectie van de ontwerpster Marlies Dekkers.

Kate Moss is gek op de lingerie van de Nederlandse ontwerpster Marlies Dekkers. Op de luchthaven werd het topmodel gezien met een luxedoos met lingerie van Dekkers. In totaal zou Kate drie setjes gekocht hebben uit de 'Cool Scandinavia Collectie'.

Marlies Dekkers en Kate Moss zijn geen vreemden van elkaar. In het verleden werden er al exclusieve lingeriesetjes opgestuurd naar het Britse topmodel. Marlies Dekkers liet op haar Twitter-pagina weten heel erg trots te zijn dat Moss haar winkel in Parijs heeft bezocht. De ontwerpster mag een celebrity aan haar klantenlijstje toevoegen. Ook Katy Perry, Nelly Furtado en Sarah Jessica Parker zijn fan van haar ontwerpen. (LVR)

Het Britse topmodel werd op de luchthaven in Parijs gespot met een luxebox vol lingeriesetjes van de Nederlandse ontwerpster Marlies Dekkers. De lingeriesetjes komen uit de Cool Scandinavia Collectie van de ontwerpster Marlies Dekkers. Kate Moss is gek op de lingerie van de Nederlandse ontwerpster Marlies Dekkers. Op de luchthaven werd het topmodel gezien met een luxedoos met lingerie van Dekkers. In totaal zou Kate drie setjes gekocht hebben uit de 'Cool Scandinavia Collectie'. Marlies Dekkers en Kate Moss zijn geen vreemden van elkaar. In het verleden werden er al exclusieve lingeriesetjes opgestuurd naar het Britse topmodel. Marlies Dekkers liet op haar Twitter-pagina weten heel erg trots te zijn dat Moss haar winkel in Parijs heeft bezocht. De ontwerpster mag een celebrity aan haar klantenlijstje toevoegen. Ook Katy Perry, Nelly Furtado en Sarah Jessica Parker zijn fan van haar ontwerpen. (LVR)