Het Britse topmodel, dat zelf geen toonbeeld is van goed gedrag en zeden, gaf de Amerikaanse popster een preek omwille van zijn geruzie met Orlando Bloom over Miranda Kerr. Dat meldt Telegraph.

Moss en Bieber waren beide aanwezig op het verjaardagsfeestje van designer Riccardo Tisci in Ibiza. Justin Bieber liep vorige week acteur Orlando Bloom tegen het lijf. De twee zouden een discussie gehad hebben over Miranda Kerr, de ex van Bloom en een vermeende flirt van Bieber. Waarna Bieber via de sociale media de acteur uitlachte.

'Kate Moss gaf hem op zijn donder en zei dat hij zich moest gedragen', klinkt het. Dat Kate Moss op dat feestje rondliep in een groen latex ondergoed en een visnetjurkje zal haar speech niet geholpen hebben. Wij vermoeden dan Bieber niet echt onder de indruk was. (AB)

Het Britse topmodel, dat zelf geen toonbeeld is van goed gedrag en zeden, gaf de Amerikaanse popster een preek omwille van zijn geruzie met Orlando Bloom over Miranda Kerr. Dat meldt Telegraph.Moss en Bieber waren beide aanwezig op het verjaardagsfeestje van designer Riccardo Tisci in Ibiza. Justin Bieber liep vorige week acteur Orlando Bloom tegen het lijf. De twee zouden een discussie gehad hebben over Miranda Kerr, de ex van Bloom en een vermeende flirt van Bieber. Waarna Bieber via de sociale media de acteur uitlachte.'Kate Moss gaf hem op zijn donder en zei dat hij zich moest gedragen', klinkt het. Dat Kate Moss op dat feestje rondliep in een groen latex ondergoed en een visnetjurkje zal haar speech niet geholpen hebben. Wij vermoeden dan Bieber niet echt onder de indruk was. (AB)