Topmodellen Kate Moss en Naomi Campbell staan na vier jaar samen op de cover van een Russisch magazine, topless dan nog wel.

Interview Russia kon de twee dames strikken voor een exclusieve fotoshoot - met fotografen Mert Alas en Marcus Piggott - waarin ze topless naast mekaar liggen. Het is geleden van de Franse Vogue cover in 2008 dat Moss en Campbell samen op de foto stonden.

Naomi en Kate waren vooral in de jaren '90 gekend als topmodellen en werden veelvuldig gevraagd door verschillende topmerken. Dankzij een indrukwekkende carrière zijn ze vandaag uitgegroeid tot boegbeelden voor beginnende modellen.

Toch is er van vergane glorie absoluut nog geen sprake. Kate Moss poseerde vorig jaar voor de tweede keer naakt voor de Pirelli kalender en eerder dit jaar mochten beide dames deelnemen aan de afscheidsceremonie van de Olympische Spelen. (RDM)

Topmodellen Kate Moss en Naomi Campbell staan na vier jaar samen op de cover van een Russisch magazine, topless dan nog wel. Interview Russia kon de twee dames strikken voor een exclusieve fotoshoot - met fotografen Mert Alas en Marcus Piggott - waarin ze topless naast mekaar liggen. Het is geleden van de Franse Vogue cover in 2008 dat Moss en Campbell samen op de foto stonden. Naomi en Kate waren vooral in de jaren '90 gekend als topmodellen en werden veelvuldig gevraagd door verschillende topmerken. Dankzij een indrukwekkende carrière zijn ze vandaag uitgegroeid tot boegbeelden voor beginnende modellen. Toch is er van vergane glorie absoluut nog geen sprake. Kate Moss poseerde vorig jaar voor de tweede keer naakt voor de Pirelli kalender en eerder dit jaar mochten beide dames deelnemen aan de afscheidsceremonie van de Olympische Spelen. (RDM)