Zelfs wanneer ze haar kleding aanhoudt weet Kate Middleton voor controverse te zorgen. Toen Kate en haar prins tijdens hun bezoek aan de Solomoneilanden aan het diner dachten te verschijnen in traditionele klederdracht droegen ze immers gewaden van de Cookeilanden.

Gedonder omtrent foto's van een stralende Kate Middleton die op de Solomoneilanden genoot van een heerlijk diner. Hoewel het lijkt alsof Middleton en Prince William zich voor de gelegenheid uitgedost hadden in traditionele kleding van de eilandbewoners bleek dat niet het geval. Sterker nog: de kleding was van de handen van de inwoners van de Cookeilanden, zo'n slordige 5000 kilometer verderop.

Hoewel men op de Solomoneilanden aanvankelijk behoorlijk nijdig reageerde bleek dat de schuld niet bij het prinselijk paar maar wel bij een medewerker van het welkomstcomité lag. Met name Kethie Saunders, die verantwoordelijk was om de kamer van Kate en William te overstelpen met cadeaus, zag de ophefmakende kleding van de Cookeilanden over het hoofd, waardoor Middleton zich diezelfde avond begrijpelijk vergiste van jurk.

Toen aan het licht kwam dat The Duchess Of Cambridge geen provocerende bedoelingen had, maar net de inwoners van de Solomoneilanden wilde eren door een van hun traditionele jurken aan te trekken werd het incident begraven. En Saunders? Die zal op dit moment waarschijnlijk de advertentiekatern van de plaatselijke krant aan het uitpluizen zijn naar een nieuwe baan.

Zelfs wanneer ze haar kleding aanhoudt weet Kate Middleton voor controverse te zorgen. Toen Kate en haar prins tijdens hun bezoek aan de Solomoneilanden aan het diner dachten te verschijnen in traditionele klederdracht droegen ze immers gewaden van de Cookeilanden. Gedonder omtrent foto's van een stralende Kate Middleton die op de Solomoneilanden genoot van een heerlijk diner. Hoewel het lijkt alsof Middleton en Prince William zich voor de gelegenheid uitgedost hadden in traditionele kleding van de eilandbewoners bleek dat niet het geval. Sterker nog: de kleding was van de handen van de inwoners van de Cookeilanden, zo'n slordige 5000 kilometer verderop. Hoewel men op de Solomoneilanden aanvankelijk behoorlijk nijdig reageerde bleek dat de schuld niet bij het prinselijk paar maar wel bij een medewerker van het welkomstcomité lag. Met name Kethie Saunders, die verantwoordelijk was om de kamer van Kate en William te overstelpen met cadeaus, zag de ophefmakende kleding van de Cookeilanden over het hoofd, waardoor Middleton zich diezelfde avond begrijpelijk vergiste van jurk. Toen aan het licht kwam dat The Duchess Of Cambridge geen provocerende bedoelingen had, maar net de inwoners van de Solomoneilanden wilde eren door een van hun traditionele jurken aan te trekken werd het incident begraven. En Saunders? Die zal op dit moment waarschijnlijk de advertentiekatern van de plaatselijke krant aan het uitpluizen zijn naar een nieuwe baan.