Kate Middleton verscheen op vrijdag voor het eerst in het openbaar na de geboorte van baby George. Ze vergezelde haar man Prins William naar een sportevenement in Holyhead, Wales. Middleton straalde en leek de meeste babykilo's al te hebben kwijtgespeeld.

Hoewel haar rentree op het publieke toneel pas over enkele weken voorspeld werd, maakte Kate Middleton toch haar opwachting. Prins William kreeg de eer om het startschot te geven van een ultra-marathon (217 km) nabij hun woonplaats op het eiland Anglesey. Kate trok meteen weer alle aandacht naar zich toe. Dat baby George thuis was gebleven, met Kates moeder Carole als babysit, zal hier ook wel voor iets tussen gezeten hebben.

Op de Daily Mail staat te lezen dat Kate Middleton haar man initieel niet zou bijstaan tijdens dit publieke event. 'Maar ze wilde deze kans aangrijpen om de inwoners van Anglesey te bedanken voor hun warmte en gastvrijheid nu ze zelf ook op het eiland wonen', aldus de Daily Mail.

Ontspannen indruk

Kate Middleton zag er heel erg goed uit, ze schitterde in een erg klassieke outfit. Middleton combineerde een skinny jeans met bloesje uit de Zara en een groene blazer van Ralph Lauren. Hoewel Kate pas een maand geleden van George beviel, was er amper nog een babykilo te bespeuren.

De Duchess maakte bovendien een erg ontspannen indruk. Ze vertelde zelfs aan enkele andere aanwezige moeders hoe het met haar zoontje was. 'Hij doet het erg goed. Op dit moment slaapt George nog erg goed. Maar ik weet dat dit in een vingerknip kan veranderen', aldus Kate Middleton. En als we Prins William mogen geloven kunnen prinselijke baby's ook best een potje huilen. (AB)

Kate Middleton verscheen op vrijdag voor het eerst in het openbaar na de geboorte van baby George. Ze vergezelde haar man Prins William naar een sportevenement in Holyhead, Wales. Middleton straalde en leek de meeste babykilo's al te hebben kwijtgespeeld.Hoewel haar rentree op het publieke toneel pas over enkele weken voorspeld werd, maakte Kate Middleton toch haar opwachting. Prins William kreeg de eer om het startschot te geven van een ultra-marathon (217 km) nabij hun woonplaats op het eiland Anglesey. Kate trok meteen weer alle aandacht naar zich toe. Dat baby George thuis was gebleven, met Kates moeder Carole als babysit, zal hier ook wel voor iets tussen gezeten hebben.Op de Daily Mail staat te lezen dat Kate Middleton haar man initieel niet zou bijstaan tijdens dit publieke event. 'Maar ze wilde deze kans aangrijpen om de inwoners van Anglesey te bedanken voor hun warmte en gastvrijheid nu ze zelf ook op het eiland wonen', aldus de Daily Mail.Ontspannen indrukKate Middleton zag er heel erg goed uit, ze schitterde in een erg klassieke outfit. Middleton combineerde een skinny jeans met bloesje uit de Zara en een groene blazer van Ralph Lauren. Hoewel Kate pas een maand geleden van George beviel, was er amper nog een babykilo te bespeuren.De Duchess maakte bovendien een erg ontspannen indruk. Ze vertelde zelfs aan enkele andere aanwezige moeders hoe het met haar zoontje was. 'Hij doet het erg goed. Op dit moment slaapt George nog erg goed. Maar ik weet dat dit in een vingerknip kan veranderen', aldus Kate Middleton. En als we Prins William mogen geloven kunnen prinselijke baby's ook best een potje huilen. (AB)