De hertogin van Cambridge is de koningin van de recyclage. Kate Middleton is niet te beroerd om te snuisteren in de koopjeshoek en haar outfits meermaals te dragen tijdens openbare evenementen. Tijdens een bezoek aan een liefdadigheidsinstelling trok ze opnieuw haar Orla Kiely jurk aan en werkte haar look af met dezelfde clutch en enkellaarsjes.

Kate Middleton en echtgenoot prins William bezochten dinsdag de Londsense liefdadigheidsinstelling Only Connect. Deze instelling heeft als doel ex-gedetineerden te rehabiliteren. Tijdens het evenement droeg de hertogin een bruine jurk van de Ierse ontwerpster Orla Kiely, bruine suede enkellaarsjes en een zwarte clutch.

In 2012 verscheen Kate al eens in dezelfde outfit tijdens een bezoek aan The Art Room, een liefdadigheidsinstelling in Oxford. Toen kreeg de jurk ook al aandacht van verscheidene media omdat Kate het exemplaar met een fikse korting op de kop had getikt in een outletwinkel.

De jonge moeder houdt dus vast aan haar zeer down to earth manier van omgaan met kleding, en dat siert haar. De kersverse ouders straalden tijdens hun bezoek aan Only Connect, maar ook met prins George gaat alles goed. Toen een ex-gedetineerde een gepersonaliseerd kruippakje schonk aan de hertogin vertelde ze hem dat George groeit als kool. (LP)

De hertogin van Cambridge is de koningin van de recyclage. Kate Middleton is niet te beroerd om te snuisteren in de koopjeshoek en haar outfits meermaals te dragen tijdens openbare evenementen. Tijdens een bezoek aan een liefdadigheidsinstelling trok ze opnieuw haar Orla Kiely jurk aan en werkte haar look af met dezelfde clutch en enkellaarsjes. Kate Middleton en echtgenoot prins William bezochten dinsdag de Londsense liefdadigheidsinstelling Only Connect. Deze instelling heeft als doel ex-gedetineerden te rehabiliteren. Tijdens het evenement droeg de hertogin een bruine jurk van de Ierse ontwerpster Orla Kiely, bruine suede enkellaarsjes en een zwarte clutch. In 2012 verscheen Kate al eens in dezelfde outfit tijdens een bezoek aan The Art Room, een liefdadigheidsinstelling in Oxford. Toen kreeg de jurk ook al aandacht van verscheidene media omdat Kate het exemplaar met een fikse korting op de kop had getikt in een outletwinkel. De jonge moeder houdt dus vast aan haar zeer down to earth manier van omgaan met kleding, en dat siert haar. De kersverse ouders straalden tijdens hun bezoek aan Only Connect, maar ook met prins George gaat alles goed. Toen een ex-gedetineerde een gepersonaliseerd kruippakje schonk aan de hertogin vertelde ze hem dat George groeit als kool. (LP)