De hertogin van Cambridge heeft haar kapsel onder handen laten nemen door Rossano Ferretti, dat is een van de duurste kappers ter wereld. Kate zat maar liefst 6 uur in de kappersstoel.

Als het aankomt op haar kapsel, dan streeft Kate Middleton de perfectie na. Ze kijkt niet naar het budget, noch naar het aantal uren dat ze in een kappersstoel moet doorbrengen. Om haar grijze haren te laten verdoezelen, besloot ze een afspraak te maken bij een van de duurste kappers ter wereld, Rossano Ferretti. Enkele weken geleden was Kate namelijk in het openbaar verschenen met wat grijze haarsprieten in haar kapsel, en daar is in Groot-Brittannië nogal wat om te doen geweest.

Blijkbaar was ook Kate niet helemaal gelukkig met de 'grijze-situatie', dus boekte ze meteen een afspraak bij Ferretti.

In het luxueuze kapsalon van Ferretti bracht Kate maar liefst zes uur door. Haar lokken moesten de perfectie benaderen en daar slaagt ze ook in. Ze toonde haar nieuwe, iets donkerdere kleur, tijdens een evenement voor het goede doel. Er was geen sprake meer van nog maar één grijze haar. Voor deze luxueuze kappersbeurt betaalde de hertogin maar liefst 720 euro. Dat schrijft de Daily Mail.

Eerder ging Kate Middleton naar een kapper in Chelsea Londen, het salon van Richard Ward. Maar op aanraden van haar zus Pippa boekte ze een afspraak bij Rossano Ferretti. En met resultaat: op het gala zagen we een stralende Kate (zie foto).

Laura Van Roey

De hertogin van Cambridge heeft haar kapsel onder handen laten nemen door Rossano Ferretti, dat is een van de duurste kappers ter wereld. Kate zat maar liefst 6 uur in de kappersstoel. Als het aankomt op haar kapsel, dan streeft Kate Middleton de perfectie na. Ze kijkt niet naar het budget, noch naar het aantal uren dat ze in een kappersstoel moet doorbrengen. Om haar grijze haren te laten verdoezelen, besloot ze een afspraak te maken bij een van de duurste kappers ter wereld, Rossano Ferretti. Enkele weken geleden was Kate namelijk in het openbaar verschenen met wat grijze haarsprieten in haar kapsel, en daar is in Groot-Brittannië nogal wat om te doen geweest. Blijkbaar was ook Kate niet helemaal gelukkig met de 'grijze-situatie', dus boekte ze meteen een afspraak bij Ferretti. In het luxueuze kapsalon van Ferretti bracht Kate maar liefst zes uur door. Haar lokken moesten de perfectie benaderen en daar slaagt ze ook in. Ze toonde haar nieuwe, iets donkerdere kleur, tijdens een evenement voor het goede doel. Er was geen sprake meer van nog maar één grijze haar. Voor deze luxueuze kappersbeurt betaalde de hertogin maar liefst 720 euro. Dat schrijft de Daily Mail. Eerder ging Kate Middleton naar een kapper in Chelsea Londen, het salon van Richard Ward. Maar op aanraden van haar zus Pippa boekte ze een afspraak bij Rossano Ferretti. En met resultaat: op het gala zagen we een stralende Kate (zie foto).Laura Van Roey