Kate Middleton (30) heeft nog een hele zwangerschapsperiode voor de boeg, maar dat weerhield de Hertogin van Cambridge er niet van om haar voorzorgen tijdig te nemen. Tijdens haar verblijf in het ziekenhuis heeft Kate uitvoerig de tijd genomen om al eens na te denken over de inrichting van de babykamer en ze zou haar oog hebben laten vallen op de babyspullen van Petit Tresor.

Voor de decoratie van de kinderkamer van haar eerste kind, doet Kate Middleton beroep op de winkel Petit Tresor in Beverly Hills. Een werknemer van deze winkel vertelde aan X17 Online dat de Hertogin persoonlijke belde naar de winkel vanuit het ziekenhuis en dat "Kate de kamer van de baby wil inrichten in een zeer traditionele en Europese stijl".

Kate is gek op de collectie 'Notte Fatata', een collectie die exclusief verkocht wordt bij Petit Tresor.

De werknemers van de luxe-boetiek zullen naar Londen overvliegen om de babykamer in te richten met stukken uit de 'Notte Fatata' collectie. (LVR)

Kate Middleton (30) heeft nog een hele zwangerschapsperiode voor de boeg, maar dat weerhield de Hertogin van Cambridge er niet van om haar voorzorgen tijdig te nemen. Tijdens haar verblijf in het ziekenhuis heeft Kate uitvoerig de tijd genomen om al eens na te denken over de inrichting van de babykamer en ze zou haar oog hebben laten vallen op de babyspullen van Petit Tresor. Voor de decoratie van de kinderkamer van haar eerste kind, doet Kate Middleton beroep op de winkel Petit Tresor in Beverly Hills. Een werknemer van deze winkel vertelde aan X17 Online dat de Hertogin persoonlijke belde naar de winkel vanuit het ziekenhuis en dat "Kate de kamer van de baby wil inrichten in een zeer traditionele en Europese stijl". Kate is gek op de collectie 'Notte Fatata', een collectie die exclusief verkocht wordt bij Petit Tresor. De werknemers van de luxe-boetiek zullen naar Londen overvliegen om de babykamer in te richten met stukken uit de 'Notte Fatata' collectie. (LVR)