Ze mag er dan altijd uitzien om door een ringetje te halen en in een kasteel wonen, toch is Kate Middleton 'down to earth' gebleven. Of zoiets, want de royal nam samen met Prince William de bus in London.

De 'Duchess of Cambridge' liet zich op donderdag spotten in een felrode dubbeldekkers. Samen met haar echtgenoot trok ze de stad rond in het openbaar vervoer voor het goede doel. Ter gelegenheid van 'London Poppy Day' was het koppel op stap met leden van 'The Royal British Legion'.

Het gezelschap onder leiding van de royals wil een miljoen Britse Pond verzamelen voor goeie doelen die het Britse leger steunen. Dit gebeurt onder meer met de verkoop van stoffen klaproosjes (poppies), een belangrijk symbool in de geschiedenis van het Britse leger. (AB)

Ze mag er dan altijd uitzien om door een ringetje te halen en in een kasteel wonen, toch is Kate Middleton 'down to earth' gebleven. Of zoiets, want de royal nam samen met Prince William de bus in London.De 'Duchess of Cambridge' liet zich op donderdag spotten in een felrode dubbeldekkers. Samen met haar echtgenoot trok ze de stad rond in het openbaar vervoer voor het goede doel. Ter gelegenheid van 'London Poppy Day' was het koppel op stap met leden van 'The Royal British Legion'.Het gezelschap onder leiding van de royals wil een miljoen Britse Pond verzamelen voor goeie doelen die het Britse leger steunen. Dit gebeurt onder meer met de verkoop van stoffen klaproosjes (poppies), een belangrijk symbool in de geschiedenis van het Britse leger. (AB)