Op 12 september, een kleine twee maanden na de geboorte van Prins George, zal Kate voor het eerst weer een publieke verschijning maken. Ze zal Prins William vergezellen naar een officieel evenement van één van zijn goede doelen.

Een bron uit het paleis heeft laten weten dat de eerste officiële opdracht van Kate het 'Tusk Trust Award Dinner' is. Het Tusk Trust richt zich vooral op de conservatie van wilde dieren in Afrika en de ecologische opleiding van de lokale bevolking. Prins William is de voorzitter van het goede doel, hij leende zelfs zijn naam aan één van de awards.

In een interview met CNN vertelde Prins William over zijn liefde voor Afrika. 'Als gloednieuwe papa hoop ik dat mijn zoon ook op dezelfde manier kan kennismaken met Afrika, zoals ik samen met mijn broer Harry heb kunnen doen', aldus de Prins.

De publieke verschijning zal hoogstwaarschijnlijk een storm van paparazzi veroorzaken. Denk maar aan het moment waarop Kate en William voor het eerst hun baby toonden aan de wereld op 23 juli. (AB)

Op 12 september, een kleine twee maanden na de geboorte van Prins George, zal Kate voor het eerst weer een publieke verschijning maken. Ze zal Prins William vergezellen naar een officieel evenement van één van zijn goede doelen.Een bron uit het paleis heeft laten weten dat de eerste officiële opdracht van Kate het 'Tusk Trust Award Dinner' is. Het Tusk Trust richt zich vooral op de conservatie van wilde dieren in Afrika en de ecologische opleiding van de lokale bevolking. Prins William is de voorzitter van het goede doel, hij leende zelfs zijn naam aan één van de awards.In een interview met CNN vertelde Prins William over zijn liefde voor Afrika. 'Als gloednieuwe papa hoop ik dat mijn zoon ook op dezelfde manier kan kennismaken met Afrika, zoals ik samen met mijn broer Harry heb kunnen doen', aldus de Prins.De publieke verschijning zal hoogstwaarschijnlijk een storm van paparazzi veroorzaken. Denk maar aan het moment waarop Kate en William voor het eerst hun baby toonden aan de wereld op 23 juli. (AB)