Twee van de meest gekopieerde vrouwen op aarde schudden elkaar de hand tijdens een basketbalwedstrijd en het internet ontploft. De Britse royals waren aanwezig tijdens de wedstrijd als onderdeel van hun driedaagse bezoek aan New York. Beyoncé en Jay Z bezitten een aandeel van de club en zijn dus regelmatig te vinden in de tribune.

De ontmoeting tussen de twee koppels werd meteen een hit via sociale media. Het gebeurt dan ook niet iedere dat dat Britse royalty en Amerikaanse 'royalty' elkaar tegen het lijf lopen.

Beyoncé had voor de gelegenheid een kokerrok en witte blouse aan en Kate koos voor een van haar klassieke mantels. (LP)

Twee van de meest gekopieerde vrouwen op aarde schudden elkaar de hand tijdens een basketbalwedstrijd en het internet ontploft. De Britse royals waren aanwezig tijdens de wedstrijd als onderdeel van hun driedaagse bezoek aan New York. Beyoncé en Jay Z bezitten een aandeel van de club en zijn dus regelmatig te vinden in de tribune.De ontmoeting tussen de twee koppels werd meteen een hit via sociale media. Het gebeurt dan ook niet iedere dat dat Britse royalty en Amerikaanse 'royalty' elkaar tegen het lijf lopen. Beyoncé had voor de gelegenheid een kokerrok en witte blouse aan en Kate koos voor een van haar klassieke mantels. (LP)