Kate Middleton verwacht haar eerste kind in juli, zo klonk het gisteren vanuit het Brits koninklijk paleis.

In een officiële mededeling vanuit het St James-Paleis werd gisteren vermeld dat de hertog en hertogin van Cambridge in juli hun baby verwachten.

Sinds de komst van de kleine spruit publiek bekend werd, heeft Kate al vele zwangerschapskwaaltjes moeten doorploeteren. Begin december werd ze nog opgenomen in het ziekenhuis met een ernstige vorm van ochtendmisselijkheid. "De toestand van de hertogin blijft verbeteren sinds haar verblijf in het ziekenhuis vorige maand," aldus het Britse koningshuis.

Op de onthulling van haar portret in de National Portrait Gallery in Londen, konden we nog geen babybuikje bespeuren maar de hertogin - die net 31 geworden is - zou de cruciale twaalf weken intussen al gepasseerd zijn. (LM)

Kate Middleton verwacht haar eerste kind in juli, zo klonk het gisteren vanuit het Brits koninklijk paleis. In een officiële mededeling vanuit het St James-Paleis werd gisteren vermeld dat de hertog en hertogin van Cambridge in juli hun baby verwachten. Sinds de komst van de kleine spruit publiek bekend werd, heeft Kate al vele zwangerschapskwaaltjes moeten doorploeteren. Begin december werd ze nog opgenomen in het ziekenhuis met een ernstige vorm van ochtendmisselijkheid. "De toestand van de hertogin blijft verbeteren sinds haar verblijf in het ziekenhuis vorige maand," aldus het Britse koningshuis. Op de onthulling van haar portret in de National Portrait Gallery in Londen, konden we nog geen babybuikje bespeuren maar de hertogin - die net 31 geworden is - zou de cruciale twaalf weken intussen al gepasseerd zijn. (LM)