Actrice Kate Hudson heeft een kledinglijn ontworpen in samenwerking met het Amerikaanse modemerk Ann Taylor. De dochter van Goldie Hawn is al drie seizoenen lang het gezicht van het merk en breidt nu hun samenwerking uit met een eigen collectie. Dat meldt WWD.


De capsulecollectie is bedoeld voor hoogzomer en zal vanaf mei 2013 in de winkels hangen. Kate Hudson werkte nauw samen met creatief directeur Lisa Axelson van Ann Taylor. De vrouwen baseerden hun collectie op Hudson's eigen rode loperstijl, maar gaven een draagbare twist aan hun interpretatie van de looks. Meer werd er nog niet onthuld over de ontwerpen.


"Het was een fantastische ervaring om samen te werken met Ann Taylor, er was ook een echte band", vertelde Kate Hudson aan WWD. "Het team van Ann Taylor is uitstekend in het creëren van een iconische garderobe en die ook elk seizoen up-to-date te houden. Lisa ontwerpt kledij voor echte vrouwen, wat ik heel leuk vind."


De actrice, die momenteel potten breekt als de strenge danslerares in Glee, zal ook lid worden van de adviesraad van ANNpower Vital Voices Initiative. Dit project heeft als doel om jonge meisjes en vrouwen wereldwijd aan te moedigen om zich in te zetten als leidersfiguren. Ze zoeken potentiële jonge dames die vervolgens een mentor krijgen toebedeeld en gesteund worden in hun initiatieven.


De campagne van de collectie van gastontwerpster Kate Hudson werd gefotografeerd door Norman Jean Roy in de Milk Studio in Los Angeles. De collectie zal te vinden zijn in maar liefst 280 Ann Taylor winkels en online op de Ann Taylor webshop. (LP)

Actrice Kate Hudson heeft een kledinglijn ontworpen in samenwerking met het Amerikaanse modemerk Ann Taylor. De dochter van Goldie Hawn is al drie seizoenen lang het gezicht van het merk en breidt nu hun samenwerking uit met een eigen collectie. Dat meldt WWD. De capsulecollectie is bedoeld voor hoogzomer en zal vanaf mei 2013 in de winkels hangen. Kate Hudson werkte nauw samen met creatief directeur Lisa Axelson van Ann Taylor. De vrouwen baseerden hun collectie op Hudson's eigen rode loperstijl, maar gaven een draagbare twist aan hun interpretatie van de looks. Meer werd er nog niet onthuld over de ontwerpen. "Het was een fantastische ervaring om samen te werken met Ann Taylor, er was ook een echte band", vertelde Kate Hudson aan WWD. "Het team van Ann Taylor is uitstekend in het creëren van een iconische garderobe en die ook elk seizoen up-to-date te houden. Lisa ontwerpt kledij voor echte vrouwen, wat ik heel leuk vind." De actrice, die momenteel potten breekt als de strenge danslerares in Glee, zal ook lid worden van de adviesraad van ANNpower Vital Voices Initiative. Dit project heeft als doel om jonge meisjes en vrouwen wereldwijd aan te moedigen om zich in te zetten als leidersfiguren. Ze zoeken potentiële jonge dames die vervolgens een mentor krijgen toebedeeld en gesteund worden in hun initiatieven. De campagne van de collectie van gastontwerpster Kate Hudson werd gefotografeerd door Norman Jean Roy in de Milk Studio in Los Angeles. De collectie zal te vinden zijn in maar liefst 280 Ann Taylor winkels en online op de Ann Taylor webshop. (LP)