Lange tijd was het een gerucht, maar nu heeft het Paleis het bevestigd: prins William (30) en zijn vrouw Kate (31) weten echt niet of ze een jongen dan wel een meisje krijgen. Het paar heeft beslist dat ze dit niet voor de geboorte willen weten, zei een woordvoerder in Londen.

Het kind zou half juli geboren worden en het blijft gelijk of de derde in de Britse troonopvolging een jongen of een meisje zal zijn. De voorbereidingen draaien ondertussen zowel bij de ouders als op het Paleis en bij de media op volle toeren.

De woordvoerder van de toekomstige ouders vraagt verslaggevers bij de berichtgeving blijk te geven van "waardigheid en inlevingsvermogen". (Belga/RDM)

Lange tijd was het een gerucht, maar nu heeft het Paleis het bevestigd: prins William (30) en zijn vrouw Kate (31) weten echt niet of ze een jongen dan wel een meisje krijgen. Het paar heeft beslist dat ze dit niet voor de geboorte willen weten, zei een woordvoerder in Londen. Het kind zou half juli geboren worden en het blijft gelijk of de derde in de Britse troonopvolging een jongen of een meisje zal zijn. De voorbereidingen draaien ondertussen zowel bij de ouders als op het Paleis en bij de media op volle toeren. De woordvoerder van de toekomstige ouders vraagt verslaggevers bij de berichtgeving blijk te geven van "waardigheid en inlevingsvermogen". (Belga/RDM)