De Britse modeketen heeft bekendgemaakt dat actrice Kate Bosworth de hoofdrol speelt in de kerstcampagne van het merk. In 'Winter Wonderland' wordt de actrice helemaal ondergedompeld in de kerstsfeer. De film werd geregisseerd door haar eigen lief, Michael Polish.

Na enkele dagen van hints en tweets, heeft Topshop bekendgemaakt dat niemand minder dan de Amerikaanse actrice Kate Bosworth het gezicht is van de kerstcampagne van de modegigant. In de kortfilm zingt Bosworth haar versie van 'Winter Wonderland'. De scène is geïnspireerd op de bekende piano-scène van Michelle Pffeifer in 'The Fabulous Baker Boys. De regie van de reclamefilm voor Topshop met Bosworth was in handen van Michael

Polish. Hij is de verloofde van Kate Bosworth.

De jurk van Kate werd speciaal voor haar gemaakt door het team van designers van Topshop. Kate, die een grote Topshop-fan is, is zelf bijzonder enthousiast over de samenwerking en zegt aan de pers: "Dit project brengt twee belangrijke aspecten uit mijn leven samen: film en mode".

Het liedje dat door Kate gezongen wordt heeft intussen al de weg gevonden naar iTunes en Topshop koestert de hoop dat het mag uitgroeien tot een echte kerstklassieker deze winter. Net als het liedje zal ook de make-up, die Kate Bosworth draagt in de reclamefilm, kunnen besteld worden door klanten van Topshop.

Wie de jurk en schoenen van Kate Bosworth wil bemachtigen zal nog even geduld moeten hebben. De jurk wordt pas gelanceerd in februari 2013 en dat ter ere van de opening van een flagshipstore in Los Angeles. Wie weet binnen enkele maanden dan ook online te verkrijgen. (LVR)

De Britse modeketen heeft bekendgemaakt dat actrice Kate Bosworth de hoofdrol speelt in de kerstcampagne van het merk. In 'Winter Wonderland' wordt de actrice helemaal ondergedompeld in de kerstsfeer. De film werd geregisseerd door haar eigen lief, Michael Polish. Na enkele dagen van hints en tweets, heeft Topshop bekendgemaakt dat niemand minder dan de Amerikaanse actrice Kate Bosworth het gezicht is van de kerstcampagne van de modegigant. In de kortfilm zingt Bosworth haar versie van 'Winter Wonderland'. De scène is geïnspireerd op de bekende piano-scène van Michelle Pffeifer in 'The Fabulous Baker Boys. De regie van de reclamefilm voor Topshop met Bosworth was in handen van Michael Polish. Hij is de verloofde van Kate Bosworth. De jurk van Kate werd speciaal voor haar gemaakt door het team van designers van Topshop. Kate, die een grote Topshop-fan is, is zelf bijzonder enthousiast over de samenwerking en zegt aan de pers: "Dit project brengt twee belangrijke aspecten uit mijn leven samen: film en mode". Het liedje dat door Kate gezongen wordt heeft intussen al de weg gevonden naar iTunes en Topshop koestert de hoop dat het mag uitgroeien tot een echte kerstklassieker deze winter. Net als het liedje zal ook de make-up, die Kate Bosworth draagt in de reclamefilm, kunnen besteld worden door klanten van Topshop. Wie de jurk en schoenen van Kate Bosworth wil bemachtigen zal nog even geduld moeten hebben. De jurk wordt pas gelanceerd in februari 2013 en dat ter ere van de opening van een flagshipstore in Los Angeles. Wie weet binnen enkele maanden dan ook online te verkrijgen. (LVR)