Karl Lagerfeld houdt ervan om een sluier van mysterie rond zijn persoon te bewaren. Toch liet hij eerder al een journalist toe in zijn persoonlijke woning en deelt hij nu ook mee hoe oud hij echt is.

Er was de voorbije jaren namelijk veel twijfel rond de echte leeftijd van de Duitse ontwerper. Zo vierde hij 2008 zijn 70ste verjaardag en in 2012 zijn 79ste. In een interview met Paris Match heeft nu gezegd dat hij 77 jaar oud is en dus geboren is in 1935.

"Mijn moeder had de datum veranderd omdat het makkelijker was voor haar. Ik heb het pas zelf ontdekt nadat mijn moeder overleden was en ik heb nooit geweten waarom ze erover gelogen heeft."

De vraag rijst nu natuurlijk of Lagerfeld de waarheid spreekt, het zal afwachten zijn tot zijn volgende verjaardagsfeestje. (RDM)

Karl Lagerfeld houdt ervan om een sluier van mysterie rond zijn persoon te bewaren. Toch liet hij eerder al een journalist toe in zijn persoonlijke woning en deelt hij nu ook mee hoe oud hij echt is. Er was de voorbije jaren namelijk veel twijfel rond de echte leeftijd van de Duitse ontwerper. Zo vierde hij 2008 zijn 70ste verjaardag en in 2012 zijn 79ste. In een interview met Paris Match heeft nu gezegd dat hij 77 jaar oud is en dus geboren is in 1935. "Mijn moeder had de datum veranderd omdat het makkelijker was voor haar. Ik heb het pas zelf ontdekt nadat mijn moeder overleden was en ik heb nooit geweten waarom ze erover gelogen heeft." De vraag rijst nu natuurlijk of Lagerfeld de waarheid spreekt, het zal afwachten zijn tot zijn volgende verjaardagsfeestje. (RDM)