De Franse modeontwerper Karl Lagerfeld en de Amerikaanse rapper Snoop Dogg komen samen in een videoclip voor het nummer 'Saint Tropez' van Jean Roch. Jean Roch is een bekende figuur in Frankrijk. Niet alleen is hij producent van elektronische muzieknummers, hij mag zich ook de eigenaar noemen van de wereldbekende nachtclub 'Vip Room' in Saint Tropez. Dat is niet geheel verrassend ook de plaats waar de muziekvideo voor zijn nummer met de gelijknamige titel zich afspeelt.

Aan het begin van de clip speelt Karl Lagerfeld in zijn typerende witte pak en paardenstaart voor God. In een hemelse setting begroet hij Jean Roch met twee kussen. "Wist je dan niet dat Saint-Tropez het paradijs is?", vraagt Lagerfeld. Daarmee is het startsein gegeven voor de overwegend kitscherige clip. Na een tijdje duikt ook rapper Snoop Dogg op. Voor het oude gebouw van de 'Gendarmerie Nationale' geeft hij het beste van zichzelf. Jean Roch plaatste het filmpje eigenhandig op YouTube.(JK)

De Franse modeontwerper Karl Lagerfeld en de Amerikaanse rapper Snoop Dogg komen samen in een videoclip voor het nummer 'Saint Tropez' van Jean Roch. Jean Roch is een bekende figuur in Frankrijk. Niet alleen is hij producent van elektronische muzieknummers, hij mag zich ook de eigenaar noemen van de wereldbekende nachtclub 'Vip Room' in Saint Tropez. Dat is niet geheel verrassend ook de plaats waar de muziekvideo voor zijn nummer met de gelijknamige titel zich afspeelt. Aan het begin van de clip speelt Karl Lagerfeld in zijn typerende witte pak en paardenstaart voor God. In een hemelse setting begroet hij Jean Roch met twee kussen. "Wist je dan niet dat Saint-Tropez het paradijs is?", vraagt Lagerfeld. Daarmee is het startsein gegeven voor de overwegend kitscherige clip. Na een tijdje duikt ook rapper Snoop Dogg op. Voor het oude gebouw van de 'Gendarmerie Nationale' geeft hij het beste van zichzelf. Jean Roch plaatste het filmpje eigenhandig op YouTube.(JK)