Kim, Kourtney en Khloe Kardashian worden aangeklaagd voor 10 miljoen dollar door make-up artiest Lee Tillet. Ze vindt namelijk dat de zussen de naam van hun nieuwe cosmeticalijn Khroma Beauty van haar gestolen hebben.

"Ik heb de Kroma-lijn zelf ontwikkeld, heb mijn zaak door hard werken opgebouwd en heb het nodige gedaan om het te beschermen. Maar toch word ik nu gedwongen tot een juridisch gevecht met de Kardashians, omdat zij simpelweg iets gebruiken wat niet van hen is", zegt Lee Tillett in een verklaring tegen Orlando Sentinel.

Daarnaast heeft Tillett ook een claim neergelegd bij Boldface Inc, het bedrijf dat de cosmeticalijn op de markt brengt. De woordvoerder van de zussen Kardashian, Ted Wilson, zegt in een verklaring dat 'de zussen altijd juist hebben gehandeld'.

Het is niet de eerste keer dat hun make-up collectie in opspraak komt. Zo was het beautylabel Chroma ook niet blij met de keuze van de naam. Die zou volgens hen voor teveel verwarring zorgen met de naam van hun eigen label. Toch heeft dat dispuut niet geleid tot een rechtszaak. (RDM)

Kim, Kourtney en Khloe Kardashian worden aangeklaagd voor 10 miljoen dollar door make-up artiest Lee Tillet. Ze vindt namelijk dat de zussen de naam van hun nieuwe cosmeticalijn Khroma Beauty van haar gestolen hebben. "Ik heb de Kroma-lijn zelf ontwikkeld, heb mijn zaak door hard werken opgebouwd en heb het nodige gedaan om het te beschermen. Maar toch word ik nu gedwongen tot een juridisch gevecht met de Kardashians, omdat zij simpelweg iets gebruiken wat niet van hen is", zegt Lee Tillett in een verklaring tegen Orlando Sentinel. Daarnaast heeft Tillett ook een claim neergelegd bij Boldface Inc, het bedrijf dat de cosmeticalijn op de markt brengt. De woordvoerder van de zussen Kardashian, Ted Wilson, zegt in een verklaring dat 'de zussen altijd juist hebben gehandeld'. Het is niet de eerste keer dat hun make-up collectie in opspraak komt. Zo was het beautylabel Chroma ook niet blij met de keuze van de naam. Die zou volgens hen voor teveel verwarring zorgen met de naam van hun eigen label. Toch heeft dat dispuut niet geleid tot een rechtszaak. (RDM)