Kanye West smeekt wanhopig bij Anna Wintour, hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue, om zijn vriendin Kim Kardashian op de cover van het magazine te krijgen. Dat schrijft de Daily Mail.

De 35-jarige rapper en vader in spé wil zijn zwangere vriendin Kim op de cover van de Amerikaanse Vogue en dat betekent heel wat pluimstrijken bij hoofdredactrice Anna Wintour. Ondanks de goede relatie tussen Kanye en Wintour is het voorstel toch in het verkeerde keelgat geschoten bij de hoofdredactrice.

Geen sprake van

"Over mijn lijk", was Wintour's reactie toen de Amerikaanse rapper bij haar aanklopte. 'De enige manier dat Kim ooit in Vogue zal verschijnen is om haar pasgeboren baby aan de wereld te tonen.'

Een bron vertelde Star magazine dat het nooit boterde tussen realityster Kim Kardashian en de befaamde hoofdredactrice van de modebijbel Vogue. Naar verluidt zijn er heel wat problemen en frustraties aan de gang tussen de twee. Zo werd de 'Keeping Up With The Kardashians' ster flink genegeerd door Wintour op de New York Fashion Week vorig jaar. Ook was ze niet uitgenodigd op het Gala van de Met (Metropolitan Museum of Art) in New York omdat ze niet in het plaatje paste volgens Wintour. (JJ)

Kanye West smeekt wanhopig bij Anna Wintour, hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue, om zijn vriendin Kim Kardashian op de cover van het magazine te krijgen. Dat schrijft de Daily Mail. De 35-jarige rapper en vader in spé wil zijn zwangere vriendin Kim op de cover van de Amerikaanse Vogue en dat betekent heel wat pluimstrijken bij hoofdredactrice Anna Wintour. Ondanks de goede relatie tussen Kanye en Wintour is het voorstel toch in het verkeerde keelgat geschoten bij de hoofdredactrice. Geen sprake van "Over mijn lijk", was Wintour's reactie toen de Amerikaanse rapper bij haar aanklopte. 'De enige manier dat Kim ooit in Vogue zal verschijnen is om haar pasgeboren baby aan de wereld te tonen.' Een bron vertelde Star magazine dat het nooit boterde tussen realityster Kim Kardashian en de befaamde hoofdredactrice van de modebijbel Vogue. Naar verluidt zijn er heel wat problemen en frustraties aan de gang tussen de twee. Zo werd de 'Keeping Up With The Kardashians' ster flink genegeerd door Wintour op de New York Fashion Week vorig jaar. Ook was ze niet uitgenodigd op het Gala van de Met (Metropolitan Museum of Art) in New York omdat ze niet in het plaatje paste volgens Wintour. (JJ)