Het was Timberlake's moeder, Lynn Harless, die het nieuws bekendmaakte op Facebook. "Mijn buitengewone zoon en zijn prachtige echtgenote gaven ons het mooiste cadeau ter wereld! Silas Randall Timberlake!"

De voornamen verwijzen naar de grootvader en vader van de baby, gaf ze nog wat etymologische uitleg. Timberlake maakte het nieuws van de zwangerschap pas in januari bekend, door een foto van de buik van zijn vrouw op de populaire socialemedia-app Instagram te zetten.

Timberlake (34) en Biel (33) zijn al een koppel sinds 2007 en trouwden in 2012. (Belga)

Het was Timberlake's moeder, Lynn Harless, die het nieuws bekendmaakte op Facebook. "Mijn buitengewone zoon en zijn prachtige echtgenote gaven ons het mooiste cadeau ter wereld! Silas Randall Timberlake!" De voornamen verwijzen naar de grootvader en vader van de baby, gaf ze nog wat etymologische uitleg. Timberlake maakte het nieuws van de zwangerschap pas in januari bekend, door een foto van de buik van zijn vrouw op de populaire socialemedia-app Instagram te zetten. Timberlake (34) en Biel (33) zijn al een koppel sinds 2007 en trouwden in 2012. (Belga)