Justin Timberlake kondigde de zwangerschap, waarover al veel geruchten de ronde deden, officieel aan via een foto op Instagram. Daarop is Timberlake te zien die een zwangere buik kust, vermoedelijk die van Biel. "Bedankt allemaal voor de verjaardagswensen. Dit jaar krijg ik het mooiste geschenk ooit. Ik kan niet wachten", luidt het bijschrift.

Timberlake laat nog weten dat ze het geslacht van de baby nog niet kennen. Justin Timberlake en de 32-jarige Jessica Biel, bekend van onder meer de tv-serie "7th Heaven" en de film "Valentine's Day", stapten in oktober 2012 in het huwelijksbootje in Italië.

Justin Timberlake kondigde de zwangerschap, waarover al veel geruchten de ronde deden, officieel aan via een foto op Instagram. Daarop is Timberlake te zien die een zwangere buik kust, vermoedelijk die van Biel. "Bedankt allemaal voor de verjaardagswensen. Dit jaar krijg ik het mooiste geschenk ooit. Ik kan niet wachten", luidt het bijschrift. Timberlake laat nog weten dat ze het geslacht van de baby nog niet kennen. Justin Timberlake en de 32-jarige Jessica Biel, bekend van onder meer de tv-serie "7th Heaven" en de film "Valentine's Day", stapten in oktober 2012 in het huwelijksbootje in Italië.